2016 Balık Gelinlik Modelleri

2016 Balık Gelinlik Modelleri

2016 Balık Gelinlik Modelleri

Gelinlik modellerinde son yıllarda kullanılan balık gelinlikler son derece şık ve göz alıcı bir seçim olabilir. Elbette bu tarz modelleri kullanmak istediğinizde vücut şeklinize dikkat etmeniz gerekir. Eğer basenleriniz genişse bu tarz modelleri kullanmak yerine a kesim modelleri tercih edebilirsiniz. Ancak basenleriniz dar aksine omuzlarınız genişse balık abiyeleri kullanabilirsiniz. Buna uygun tasarımlardan yararlanarak hem omuzlarınızı daha küçük hale getirebilir hem de şık bir gelinlik bulabilirsiniz. 2016 balık gelinlik modelleri arasında birbirinden farklı modeller kullanılıyor.

Dantel kaplama modelleri bir gelinlik için her zaman ilk seçenektir. Dantel kaplama bir balık gelinlik son derece şık duracağı gibi göz alıcı bir güzellik de sunacaktır. Kullanabileceğiniz bu tasarımda kayık yaka, askılı ya da sırt dekolteli olarak bir model kullanabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda kullanılan sırt dekolteli inci işlemeli balık gelinlikler oldukça şık bir seçim sunabilir. Elbette bunun dışında kullanabileceğiniz farklı modeller de bulabilirsiniz.

2016 balık gelinlik modelleri arasında tasarlanan tül kaplama modeller de oldukça ilgi görüyor. Özellikle hareketli bir tasarım olması nedeni ile dizden genişleyen şifon ya da tül etekli modeller oldukça kullanışlı olacaktır. Eğer tamamen dar bir model arıyorsanız düz ve sade olması gelinliğin sönük kalmasına neden olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz şey ise dantel kaplama ya da üzeri işlemeli bir balık gelinlik seçmek olacaktır.

2016 Balık Gelinlik Modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.