2016 bilezik modelleri

6.360
2016 bilezik modelleri

2016 bilezik modelleri

Bayanların en önemli aksesuarları arasında olan bilezik modelleri, yine bu yıl en güzel tasarımları ile kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Kuyumculuk sektöründe birbirinden farklı renk tonu ile hizmet veren altın bileziklerin yanı sıra, gümüş bilezik ya da bileklik modelleri de tercih edilenler arasında.

Yeni tasarımlar

                Bildiğiniz gibi eskiden bilezikler, tek renk ve tek düz model olarak tercih ediliyordu. Aslında yeni modeller istense de, sektör o zamanlarda buna karşılık veremiyordu. Fakat yeni sezon bilezik modelleri artık eskisine göre oldukça şık ve daha modern.

Bu modellerden bahsetmek gerekirse, üzeri gümüş işlemeler ve oymalar ile şık hale getirilmiş modeller sizlerin seçimlerinden olabilir. Altın sarısı bilezikler üzerinde, gümüş renk tonlamaları ile 2016’nın ihtiyaçları karşılanıyor. Elbette ki yine bunlar ile birlikte, şu modeller de sizlerin seçimlerinizden olabilir.

Taş süslemeli modeller

                Düğün sezonu açılmaya yaklaşırken, gelin adaylarına yeni 2016 bilezik modelleri sunulmak istenmektedir. Bu durumda da, üzeri gümüş taşlar ile süslenen tasarımlara göz atılabilir. Belirli aralıklar ile konumlandırılmış gümüşler, altının sarı tonu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır. Elbette ki yine diğer işlemeler de bu modeller de kendini gösterenler arasında.

Kalın bilezikler

                Biraz standardın dışına çıkmak isteyenler için, 2016 kalın bilezikler mantıklı seçimlerden olabilir. İhtişamı ve şıklığı ortaya koyan bu modellerde de çizgisel desenler ve gümüş işlemeler bulabilmek mümkündür.

2016 bilezik modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.