2016 Kaban Modelleri

1.328
2016 Kaban Modelleri

Kış sezonu olarak, 2016 kaban modelleri arasından seçim yapmak isteyen bay ve bayanlar, birbirinden eşsiz güzelliğe sahip tasarımlar arasından seçimlerini yapabilirler. Bu konuda detay ve renk çeşitlerine değinmek gerekirse eğer, kış aylarında uygun olan koyu tonların daha çok kullanıldığını söyleyerek, model çeşitliliğin oldukça fazla olduğunu da ekleyebiliriz.

2016 Bayan Kaban Modelleri

Tasarımları ile 2016 bayan kaban, metalik doku etkisini vurgulayan çok farklı modeller de tercih edilebilir. Yün kaşmir kabanlar, kış ayları için daha uygun olurken, yine zevk ve tarza göre farklı modeller de tercih edilebilmektedir. Monokrom geçişlere önem verilen modeller sizlere destek olurken, klasik kabanlarda yine resmi kıyafetler ile ciddi bir uyum sağlamaktadır.

Yünlü klasik modeller

Her ne kadar daha çok erkekler tarafından tercih edilen bir model olsa da, yine bayanlar da 2016 yünlü kaban modelleri tercih edebilmektedir. Yaka detaylarına önem verilen bu modeller, kemer detayları ile birlikte gayet şık ve modern.

Etek detaylarında yırtmaçlar bulunan, astarlı ve astarsız modeller tercih edebilmekte elbette ki mümkündür. Üst ve alt kısmında yer alan yandan cep tasarımları, modelin şıklığını ortaya koyanlar arasında.

Kaşe kabanlar

Bayanların tercihi olan 2016 kaban tasarımları arasında elbette ki kaşe tasarımlarda yer alıyor. Yine bu modeller de kemer detaylar kendini gösterirken, kemerleri kullanıldığında, vücudunuzu daha çok ortaya çıkararak, şık ve modern bir görünüme kavuşabilirsiniz.

2016 kaban modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.