2016 Mutfak Modelleri

5.093
2016 Mutfak Modelleri

2016 yılında en yeni konseptler ile sunulan 2016 mutfak modelleri birbirinden farklı parlak ve şık tasarımlara sahip. Genel olarak tercih edilen mutfak dolaplarında kapak seçenekleri göz önüne alınırken, kullanılan kulp modelleri de tarzınızı ortaya koyabilecek aksesuarlar arasında.

Profil mutfaklar

Mutfak modüllerinde oldukça fazla tercih edilen profil kapak seçenekleri yıllardır tüketicilerine hizmet veriyor. Her ne kadar 2016 yılında profil kapaklar daha az tercih edilse de yine bu yıllarda da beğenisini kazanan oldukça fazla müşterisi bulunuyor.

Akrilik mutfaklar

Akrilik mutfak dediğimizde aklımıza ilk parlak ve ışıltı modeller geliyor. Parlaklık ve çizilmezlik konusunda bazı modellere göre daha iyi bir yere sahip iken, yine alüminyum kulp seçenekleri ile oldukça şık bir görünüm kazanmanızda yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra kolay temizleme özelliğine sahip akrilik kapaklar, dolap orta kısmında kullanılacağında buzlu camlar sizlerin seçimlerinden olabiliyor. Çekmecelerde kullanılan frenli sistem ise kullanışlı tasarımları ile sizlerin karşısında.

Alanları değerlendirin

Şöyle bir 2016 mutfak modellerine göz attığımızda, dar alanlar için gayet mantıklı seçim olan modüllere ulaşabilmek gayet kolay. Mesela normal şartlarda bir köşeye çekmece koyulamaz öyle değil mi? Fakat 2016 konseptlerinde tam köşede bile çekmeceli bir modül kullanılabilmesi mümkündür. Eğer ki bu tasarımlara göz atarsanız daha iyi bilgi sahibi olabileceksiniz. Böylelikle alanları daha tasarruflu kullanarak, mutfaklarınızda geniş bir hareket alanı oluşturabilirsiniz.

Facebook Sayfamızı Beğenmeyi Unutmayın

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.