2016’da Bu 3 Haftaya Dikkat

343.802
2016’da Bu 3 Haftaya Dikkat

Retro sürecinde; sosyal medya-internet – telekomünikasyon konularında iletişim-sistem sorunları meydana gelebilir. Sorunlar toplumun genelini etkileyebilir.

Merkür yeniden geri hareketine hazırlanıyor arkadaşlar. Tabii önce size Merkür’ü anlatayım ki, gerilediği dönemde neler olabileceğini daha iyi kestirebilelim.

Merkür astrolojideki tek cinsiyetsiz gezegendir. Hangi burçta ise o burcun niteliğine bürünür. Her türlü bilgi, iletişim, yazılı, sözlü, görsel iletişim, karar verme, hesap yapma, zihinsel konular, eğitim, ticaret, hesaplama, konuşma, ifade, elektronik-elektrikli aletler, gazete, basın, yayın, ticari konular, bunlar hep Merkür’ün yönettiği, ifade ettiği konulardır. Merkür geri hareketine başlamadan önce yavaşlar ve durur. Bu durma haline de Stationary denir. Durağan hali neredeyse gölgeli günlerinden çok daha zorlu ve sancılı geçebilir.

DÖRT YILDA BİR ÜÇ GERİ HAREKET
Merkür 4 ayda bir yılda 3 defa geri hareket eder. İçinde bulunduğun burcun sembolikleri ile beraber kendi temsil ettiği tüm konularda bir dizi sorunlar, aksaklıklar meydana gelmeye başlar. Merkür’ün geri hareketi KOVA burcunda başlayacak ve Oğlak burcu ile devam edecektir!

* Her türlü iletişimde aksaklılar ve sorunlar yaratmaya başlar.

* Hayatınıza uzun süre kalıcı olmayacak geçici kişileri olaylar, konular katar.

* Para hesaplarında yanlışlıklar çıkarır.

* Elektronik aletlerinizi bozar sizi sinir eder.

* Geri giderken yaptığınız sözleşmeleri bozar sonrasında, başlattığınız ilişkilere uzun zaman vermez, anlamadığınız bir anda bitiriverir.

* Bilgi akışında aksaklıklar yaratır.

* İş yerlerinde bilgisayarları çökertebilir, evinizde dijital eşyaları anormal bir duruma sokabilir.

* Geri giderken elinizde kalan işlerinizi tamamlayın, geri gittiği süreç aslında toparlama tamamlama, düzene soka sürecidir, ama yeni bir şeylere başlarsanız bir nevi canınıza okur.

* Evlenmek, ev almak- satmak içinde uygun bir süreç değildir.

* Seyahatlerde bilet ve bavulların kaybeder, bu dönemde bu ikiliye çok dikkat edin.

* Araçları ile uzun yola çıkacak olanların ekstra dikkat etmelerinde yarar var, araçlarınızın bakımını yaptırmayı unutmayın.

* Özellikle fiyat olarak çok pahalı ürünlere yönelmek için pek uygun bir dönem değildir…

* Değerli eşya, evrak..vb şeyleri kargoya verirken dikkatli olun adresi doğru yazdığınıza, kaybolmasınlar.

* En çok tamircilere yarayacak, en çok iş onlara gelecek ve teknik servislere :)) işleri artacak ve bir yerde denge gerekli.

* Cep telefonu sorunları, bilgisayar problemleri, elektrikli ev aletlerinde problemler, elektroniklerde sıkıntılar olur.

* Lütfen önemli imza ve anlaşmalarınızı yapmamaya gayret gösterin, 29 Ocak’tan sonra atım imzalarınızı sabredin biraz.

* Bu gerileme süreci aslında hayatın size dur ve düşün deme süreci, plan yapın, düşünün, neler yaptınız neler ettiniz sorgulayın.

* Eskiden biten bir şeyler yeniden başlasa bile uzun sürmez bilginiz olsun.

* Eski arkadaşlarla karşılaşılır, eski sevgililerden saçma sapan mesajlar gelir, eski konular gündeme gelir sürekli.

SIFIRDAN HİÇBİR İŞE GİRİŞMEYİN
Eğer ki 1-2 hafta öncesinden başlayan işleriniz varsa retro sizi etkilemez, gözünüz gönlünüz rahat olsun arkadaşlar. Sıfır, yeni başlayan, el değmemiş yeni işlere retro döneminde başlanmaz, eskiden başlayan süreçlerinizi tamamlayabilirsiniz. Diyelim ki iş görüşmelerin başladı 1 hafta öncesinden, retrodan etkilenir miyim?? Hayır önceden başladı çünkü! Retro başladı iş teklifi geldi, etkilenir miyim? Evet etkilenirsin, zira tüm süreç retro zamanı başlamış oluyor. Diyelim ki bir önce ki Merkür Retrosu’nda başlayan ama tamamlanmayan konularınız var, bu retroda yeniden önünüze geldi, etkilenir ne yazık ki.

EV ALACAK OLANLAR DİKKAT
Diyelim ki ev alacaksınız, eğer ki kaporayı bu hafta halettiyseniz evi bulup ev sahibi ile konuştuysanız sıkıntı yok alın! Gölgeli günler dahil başladığı zamanda daha yeni ev bulduysanız, almaya niyetlendiyseniz retrodan etkilenirsiniz. İş konularına değinelim biraz da. Eğer ki retro öncesi başvuru yaptığınız iş yeri çağırdı işe başlayın dedi, başlayın bir şey olmaz. Merkür Retrosu içindeyken yeni iş başvurularınız için görüşmeye çağırıp başlayın derlerse evet o retrodan etkilenirsiniz arkadaşlar. Kime mail,sms, whatsapp yazdığınıza dikkat edin, hatlar karışmasın, yanlış insanlara yanlış bilgiler gitmesin. İnternet üzerinden yapacağınız alış-verişlerde yanlış ürünler gelebilir.
Şirket açmayın, bekleyin 29 Ocak’tan sonra açarsınız şirketinizi.
* Evlenmek ve ortaklık kurmak için pekte uygun bir süreç değildir, evlilik tarihinizi ve şirket kurma tarihini 29 Ocak ve sonrasına bırakmakta yarar var.

* En iyi arkadaşlarınız, bir den dünyanın en duyarsız kişilerine dönüşebilirler de.

GÖLGELİ GÜNLERE DİKKAT
Gölgeli günler dahil 2-28 Ocak Arasında önce KOVA sonra OĞLAK burcunda geri hareket edecek Merkür. KOVA ve OĞLAK burcu semboliklerinde gecikmeler, aksaklıklar, iletişim problemlerini arttıracaktır. KOVA ve OĞLAK burcu astrolojide; Kalabalık gruplarla yapılan aktiviteler, sosyal medya, kitle iletişim araçları, telekominikasyon, uzayla ilgili konular, bilimsel konular, bilim adamları, icatlar, insanlığın genelini ilgilendiren temalar, akıl, devrimler, özgürlük, elektronik – teknolojik yenilikler, isyan etmek, yenilikler çıkarmak, uydu yayınları, sosyal medya, internet, sivil topum kuruluşları, klüpler, dernekler , parlamento, organizasyonlar, insanlığın hayrı için yapılan organizasyonlar, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, borsa , iş hayatı, yöneticiler, kurumsal markalar, kurumsal firmalar, bankalar, havacılık, havayolu şirketleri, havaalanları gibi konulara işaret eder.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.