2017 At Kuyruğu Saç Modelleri

3.820
2017 At Kuyruğu Saç Modelleri

Atkuyruğu denince çok farklı modeller akla gelebilir. Modeli seçerken önemli olan nereye giderken kullanılacağıdır. Yere uygun şekilde yüksek veya düşük atkuyrukları tercih edilebilir. 2017 yılında da atkuyruğu modelleri bayanlar için ideal ve kullanışlı olacak. Farklı atkuyruğu modelleri ile modayı yakalamak mümkün. Her ortamda kıyafetlerin şıklığı kadar saçın modeli de çok önemlidir ve dikkat çeker. Yüksek atkuyruğu kullanımı için uzun saçlara sahip olmak gerekir. Ayrıca trend olan saç şekli at kuyruğu, trend olan ombre saç modeli ile daha güzel bir görünüme kavuşur. Atkuyruğu modelleri 2017 modasında sade bir modelin yanı sıra örgüler ve bükmelerle farklı şekillerde kullanılabilir. Atkuyruğu örgü modelleri daha şık kullanımlar için tercih edilir. Özel günlerde, düğün veya davetlerde kullanılabilecek zarif bir modeldir. Uzun ve açık renk saçlı bayanlarda daha çok kendini gösterir.

Ekstra Uzun At Kuyruğu

Normal atkuyruğu imajından biraz daha uzun bir şekildir. Yüksek toplanır ve orta boy saçlarda bu şekli oluşturmak için saç eklenmesi gerekebilir. Bele kadar uzun saçlar için ideal ve kullanışlı bir modeldir. Yüksekte toplanır, düğüm atılabilir. Sade bir modeldir fakat dikkat çeker. Özel günlerde kullanım için ekstra şık aksesuarlar ile desteklenebilir. Siyah, kahverengi veya ombre saç şekilleri bu model ile uyum içerisindedir.

Zarif At Kuyruğu

Her zaman trend olan ve her ortama yakışan bir saç şeklidir. Saçın önünde bulunan tutamların bir kısmı arkadaki saç tutamına eklenir. Bu şekilde çok yüksek olmayacak şekilde toplanan saçın ucunda bukleler yapılabilir. Açık renk saçlarda daha fazla kendini gösterir ve dikkat çeker. Sıkı toplandığında özel günlerde tercih edilebilir. Salaş bir şekilde toplandığında da günlük kullanımlar için uygundur.

Yüksek, Dalgalı At Kuyruğu

Saçı ince ve az olan bayanlar için kullanılabilecek bir saç şeklidir. Saçı daha ahenkli ve havalı gösterir. Çok kolay olan bu model saçların yüksekte düğümlenmesi ile oluşturulur. Uzanan saçlar maşa yardımıyla dalgalandırılır ve ahenk kazandırılır. 2017 yılında çok fazla kullanılacak iddialı ve dikkat çeken bir modeldir. Sade bir model olsa da özel gecelerde tercih edilen kullanışlı bir saç şeklidir.

Sahte Mohawk At Kuyruğu

Saçın ön tarafının örülmesiyle oluşturulan mohawk atkuyruğu farklı saç tasarımlarından biridir. Başın üstünde oluşturulan örgü ile yüksekte toplanan saç sonucu oluşan modeldir. Başın üst kısmında istenen boyutta örgü oluşturulur. Kalın örgüler saçın daha zengin ve gösterişli görünmesinde yardımcı olur. At kuyruğu yaptıktan sonra uzanan saçın uzun durması daha güzel bir ifade oluşturur. Saçı kısa olan bayanlar saç ekleme yöntemi ile bu modeli deneyebilirler. Saçların ombreli oluşu da bu modelin kullanımında daha güzel duran detaylardan biridir. Salaş bir modeldir, çok sık bağlanmadan gevşek bırakıldığından günlük kullanımlar için idealdir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.