2017 hırka modelleri

2.208
2017 hırka modelleri

2017 hırka modelleri

Her yıl en yeni kreasyonlar ile bayanlar için yüzlerce ürün açıklanırken, yine 2016 yılında, 2017 hırka modelleri bir hayli ilgi görecek gibi. Kesim detayları, üzerinde kullanılan aksesuarlar, kol ve yaka seçenekleri gibi özelliklerin yanı sıra, geniş renk seçenekleri de bayanların gözlerini dolduruyor. Bazı model ve çeşitlerden bahsetmek gerekirse bilgiler şöyledir.

Uzun hırka modelleri

Geçtiğimiz sezon bir hayli ilgi gören uzun hırka modelleri, yine 2016 sezonunda da modern dokunuşları ile birlikte bayanlara sunuluyor. Asimetrik kesim detayları ön kısımlarda yer alan modellerde, arka kesim olarak simetrik özellik tercih edilmektedir. Ön kapaması olarak da düğme ya da fermuarlar görebilmek mümkün olsa da, salaş kesim modeller de daha çok büyük düğme detaylarını kendini göstermektedir.

Triko hırkalar

Yine uzun ve kısa hırka modelleri olarak, penye hırkaların yanı sıra triko hırkalar da bir hayli ilgi görüyor. Elbette ki örgü seçeneği olarak, burgular, baklava desenleri, haraşo, Selanik ya da saç örgüsü çeşitleri de bulunmaktadır. Bunlar arasından da kahve, siyah, gri ya da birbirinden farklı renk tonundan destek alarak seçimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Günlük hırka modelleri

2016 yılına en uygun sade tasarımı ile günlük hırka modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz. İnce ve esnek kumaştan üretilen bu ürünler, beli ve vücudu sararak, daha orantılı görünmenize yardımcı olacaktır. Bileklerinde ki lastik detayları ile de rahat ve giyim konforunu sizlere sunacaktır.

2017 hırka modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.