2017 Ramazan 11. Gün İftar Yemekleri

2017 Ramazan 11. Gün İftar Yemekleri

Ramazan’a özel iftar menüsü mü arıyorsunuz? Artık aramayın! 30 günlük iftar menüsü hazırladık. En iyi iftar menüsü örnekleri arasından bugünkü seçimimiz, birbirinden güzel tariflerin bir araya geldiği 11. gün Ramazan Menüsü Börülce Salatası, Köfte, Fırında Patates ve Revani Tarifi.

İftar ana yemeği bugün Köfte, Fırında Patates ve Börülce Salatası üçlüsünden oluşuyor. Ege Bölgesine has bir salata tarifi Börülce Salatası, her yemeğin yanına gider. Köftenin yanında patates olmazsa olmaz. Hele ki bu 3 tarif bir araya gelirse sağlam bir menü ortaya çıkar. İftar tatlısına ne demeli. Dillere destan olan bir tarif, Revani Tarifi. Bugünkü iftar yemekleri hafif olduğundan Revani Tatlısı’ndan bol bol yiyebilirsiniz. Ama şeker hastalığınız varsa siz yine de dikkat edin. Sağlık ihmale gelmez.

Allah kabul etsin ve afiyet olsun.

? BÖRÜLCE SALATASI ? Özel sosu ve garnitürü ile ana yemeklerin yanına çok yakışan farklı bir salata lezzeti.  Hep aynı tatları denemekten sıkıldıysanız bir de bunu denemelisiniz. Garanti ediyorum vazgeçemeyeceksiniz.  Tarifi İçin Tıklayın ➤ Börülce Salatası Tarifi
? KÖFTE TARİFİ ? Bu köfte tarifini kim yaptıysa çok beğendi.. Bir kez denedikten sonra en favori köfte tarifini olabilir.. Doyurucu, lezzetli ve tek başına kocaman bir menü.
Tarifi İçin Tıklayın ➤ Köfte Tarifi
? FIRINDA PATATES TARİFİ ? 5 Dakikada hazırlayıp fırına atabileceğiniz harika bir tarifim var. Hafif, doyurucu ve lezzetli. Bu tarifin sevmeyeni, beğenmeyeni yok! Yapması son derece basit, deneyin derim. Tarifi İçin Tıklayın ➤ Fırında Patates Tarifi
? REVANİ TARİFİ ? İşte en çok sorulan ve aranan o tarif. Tamamen ev yapımı, gerçek revani tatlısı. Lezzeti, sunumu ve görseli ile on numara.
Tarifi İçin Tıklayın ➤ Revani Tarifi

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.