2017 Ramazan 16. Gün İftar Yemekleri

2017 Ramazan 16. Gün İftar Yemekleri

Kalorisi düşük, hazmı kolay ve lezzetli bir iftar menüsü hazırladık. Dalından koparılan domateslerle yapılan Domates Çorbası, hafif mi hafif Fırında Musakka, sofralara lezzet katan Tel Şehriyeli Pilav ve içinizi serinleten Cacık tarifinin oluşturduğu Ramazan 16. gün menüsü ile sizlerleyiz.

Domates çorbası ile iftarı açıp mideleri gülümsettikten sonra 🙂 Fırında Patlıcan Musakka ile devam ediyoruz. Musakka’yı fırında denemediyseniz mutlaka denemelisiniz. İftar yemeği olarak harika bir seçim olduğunu göreceksiniz. Pilavın tel şehriyeli hali ise daha doyurucu. Sizi bilmem ama ben pilavı sade yerine garnitürlü, şehriyeli veya domatesli tercih ediyorum. İftar sofrasındaki lezzeti tamamlamak üzere cacık ta yaparsanız, e daha başka ne olsun. İftar tatlısı seslerini duyar gibiyim. Menüye tatlı eklemedim. Dilerseniz sitemizdeki hafif iftar tatlılarından birini seçerek yapabilirsiniz.

Allah kabul etsin ve afiyet olsun.

? DOMATES ÇORBASI TARİFİ ? Adı, tadı, yapılışı ve sunumu son derece keyifli olan bir çorba tarifi. Sevmeyeni yoktur sanırım. Tarifi İçin Tıklayın ➤ Domates Çorbası Tarifi
? FIRINDA PATLICAN MUSAKKA TARİFİ ? Misafir sofralarına layık, tadına doyamacağınız enfes bir ana yemek..:) Beğenme garantili, mutlaka deneyin derim. Tarifi İçin Tıklayın ➤ Fırında Patlıcan Musakka Tarifi
? TEL ŞEHRİYELİ PİLAV ? İyi pilav yapmanın sırrı püf noktalarını bilmekten geçer. Detaylarına kadar anlattığımız bu pilav tarifi, ilk defa deneyeceklerin bile tutturabilecekleri türden.
Tarifi İçin Tıklayın ➤ Tel Şehriyeli Pilav
? CACIK TARİFİ ? Her yemeğin yanına yakışan, iç ferahlatan bir lezzet.  İçindeki taze soğan-nane aromasıyla hem damakları şenlendiriyor, hem de hazımsızlığa iyi geliyor.
Tarifi İçin Tıklayın ➤ Cacık Tarifi

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.