2018 Burç Yorumları

322.086
2018 Burç Yorumları

Koç Burcu Aralık 2017 Yorumu

Koç Burcu 2018 Yorumu

Koç Burcu 2018 yılında her alanda güçlü etkilere sahipsin. Önemli dönüm noktalarından oluşan büyük bir zaman dilimine sahip oluyorsun. Heyecan ve hırs yapmadığın sürece daha başarılısın. Kariyerinde gelişime ve çözüme dayalı şekilde ilerliyorsun. Geçmişte yaşadıklarından çıkardığın ders ve deneyim niteliğindeki şeyler bu yıl hayatına önemli oranda yön veriyor.
Devamı için tıklayın

Boğa Burcu 2018 Yorumu

Boğa Burcu 2018 Yorumu

Boğa Burcu 2018 yılında kendini sorguluyorsun. Geçtiğimiz zaman sürecinde belli yol ayrımlarına gelmiş ve bazılarıyla yolları ayırmış olabilirsin. Birçok konuda alınacak yeni kararlara sahipsin. Her konuda büyük oranda denge sağlıyorsun. Kazancında zaman zaman yaşanan daralmalar seni çok büyük bir sıkıntıya sokmuyor. Boğa Burcu aşk hayatı 2018 yılında yaşanabilecek çelişkilere hazır olmalı.
Devamı için tıklayın

İkizler Burcu 2018 Yorumu

İkizler Burcu 2018 Yorumu

İkizler Burcu 2018 yılı içinde yaşadıklarıyla büyük tecrübeler ediniyor. Olmasını arzu ettiğin isteklerinden vazgeçmiyorsun. Bu yıl tanışacağın bazı insanlar hayatının yönünü değiştirebilecek nitelikte. Kalbin boşsa uyum içinde yürütebileceğin bir aşka sahip olabilirsin. Evliliklerdeki sorunların aşılması mümkün görünüyor. İkizler Burcu iş, para, kariyer alanında 2018 yılıyla birlikte büyük sıçrama yaşanıyor. Ümidini yitirdiğin noktada büyük iş fırsatları yakalıyorsun.
Devamı için tıklayın

Yengeç Burcu 2018 Yorumu

Yengeç Burcu 2018 Yorumu

Yengeç Burcu 2018 yılı içinde hayatına odaklanıyorsun. Tümüyle kendi çizdiğin yolda ilerlemek istiyorsun. Hedeflerin arasında yer alan bir şey seni oldukça zorlasa da, yıl sonuna doğru elde etmeyi başarıyorsun. Bu sene gerek çalışma hayatın, gerekse günlük hayatın yoğunluğu nedeniyle sevdiklerine yeterince vakit ayıramıyorsun. Kariyerinde zirve yaparak işini yurt dışına taşıyabilirsin.
Devamı için tıklayın

Aslan Burcu 2018 Yorumu

Aslan Burcu 2018 Yorumu

Aslan Burcu 2018 yılı içine kendine yön tayin ediyor. Kökten değişimler söz konusu. Yılın ilk yarısında şartlar seni zorlasa da başarılı bir ilerleme kaydediyorsun. Tempon çok yüksek. Sağlığına ve dış görünümüne daha fazla özen göstermen gerekebilir. Stres yaratan durumları ve insanları kendinden uzak tutma anlamında oldukça başarılısın. Yeni eğitim programları ve aktiviteler yaşamına önemli ölçüde katkı sağlıyor.
Devamı için tıklayın

Başak Burcu 2018 Yorumu

Başak Burcu 2018 Yorumu

Başak Burcu 2018 senesinde genel olarak duygusal yoğunluk içinde. Hayatı yeniden sorguluyor, yapmak istediklerine odaklanıyorsun. Karşına çıkan fırsatları değerlendirirken farklı düşünmeyi unutmamalısın. Aşka dair konulara bir dönem ara verebilirsin. Bazı şeyler tam ümidini kestiğin noktada başka bir surette karşına çıkıyor. Koşulları tümüyle kendin berlirleyemiyorsun.
Devamı için tıklayın

Terazi Burcu 2018 Yorumu

Terazi Burcu 2018 Yorumu

Terazi Burcu 2018 yılı içinde hemen hemen her açıdan destekleniyorsun. Geçen sene yaşadıkların sana önemli deneyimler kazandırdı. Geldiğin noktayı gözden geçiriyor, alacağın sorumluluklara kucak açarak yola devam ediyorsun. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerle ilgili gelişmeler seni bu yıl biraz bunaltabilir.
Devamı için tıklayın

Akrep Burcu 2018 Yorumu

Akrep Burcu 2018 Yorumu

Akrep Burcu 2018 yılında içinde nasıl geliyorsa öyle davranacaksın. Artık hiç kimse ve hiçbir şey için ödün vermeye niyetin yok. Kazancın sana yetmiyor olabilir. Kendini daha çok iş alanında yetiştiriyor, daha fazla kazanmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için elinden geleni yapıyorsun.
Devamı için tıklayın

Yay Burcu 2018 Yorumu

Yay Burcu 2018 Yorumu

Yay Burcu 2018 yılı boyunca hayatını yeniden yapılandırmak için çaba sarf edeceksin. Geçen sene istediğin düzeni belli oranda yakalasan da tam manasıyla tatmin olmuş değilsin. İçsel anlamda da gelişime ihtiyaç duyuyorsun. Bu yıl eksik olduğun noktaları tamamlayarak ve gerekli sorumlulukları üstlenerek yola keyifle devam ediyorsun.
Devamı için tıklayın

Oğlak Burcu 2018 Yorumu

Oğlak Burcu 2018 Yorumu

Oğlak Burcu 2018 yılı öncesi şartlara uyum sağlamakta çok zorlandın. Ancak bu yıl özellikle ruhsal anlamda seni rahatsız eden mevzular ortadan kalkıyor. Aile ve çevrede yaşanan maddi manevi kayıplar son buldu. Fizyolojini etkileyen rahatsızlıklarda rahatlama sağlanıyor. Önemli bir döngü tamamlandı ve gelişime açık durumdasın. 2018 yılı Oğlak Burcu için yeni ve güzel sonuçlar doğuracak sorumluluklar getiriyor.
Devamı için tıklayın

Kova Burcu 2018 Yorumu

Kova Burcu 2018 Yorumu

Kova Burcu 2018 yılında sosyal çevre ve arkadaşlıklarını yeniden gözden geçiriyorsun. Bu büyük zaman diliminde sana yararı olmayan şeyleri hayatından çıkaracaksın. Bazı insanlarla ve akrabalarınla arana mesafe koyabilirsin. Geleceğini yeniden şekillendirmek üzere atacağın adımlar hayatına büyük yenilikler getiriyor. Geçmiş dönemden kalan ve zihninde ağırlık yapan ne varsa silip atma çabasındasın.
Devamı için tıklayın

Balık Burcu 2018 Yorumu

Balık Burcu 2018 Yorumu

Balık Burcu 2018 senesine kariyer odaklı giriş yapıyorsun. Geçtiğimiz sene içinde önemli bir borç altına girmiş olabilirsin. Bu zaman diliminde borcunu kapatarak sahip olduklarını yatırıma dönüştürüyorsun. Kontrolün dışında gelişen birçok şeye müdahale etmiyorsun. Bu şekilde sorunların birçoğundan uzak duracaksın. 2018 yılı Balık Burcu için önemli bir yıl. Bazı durumlar bu zamanla birlikte netleşecek. Özellikle evliliği ve ilişkisi iyi gitmeyen Balık Burcu ayrılık kararı alabilir. Yıllar süren tartışmalar ve sorunlar seni bunaltmış olabilir.
Devamı için tıklayın

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anıl Erdoğan dedi ki:

    Balık burcu yorumunu göremedim.