2016 çocuk elbiseleri

823
2016 çocuk elbiseleri

2016 çocuk elbiseleri

Kıyafet sektöründe yaşanan gelişimleri takip eden pek çok müşteri, 2016 kreasyonlarından da haberdar olmak istemektedir. Moda tasarımcıları, 2016 yılında en güzel tasarımları ile kullanıcılarına hizmet verirken, çocuk kıyafetleri kapsamında bulunan 2016 çocuk elbiseleri konusunda da oldukça iddialı. Birbirinden şirin ve kullanışlı ürünlerin bazılarından bahsetmek gerekirse, şu bilgileri sizler ile paylaşabiliriz.

Kız çocuk elbise modelleri

Kız çocukları için genel olarak pembe ve kırmızın tonları kullanılmış iken, yine bunların yanı sıra pek çok farklı renk ve tonlarında sunulduğunu bilmeniz gerekiyor. Puanlı elbiselerden tutun, fırfırlı etek modellerine kadar birbirinden şık tasarımlara sahip olmak isteyenler, askılı elbise çocuk modelleri ve bunların yanı sıra yine uzun elbiselerden de tercih yapabilirler.

Askılı modeller

Askıları dantel ve tüller ile şık bir hale getirilirken, etek detaylarında fırfır ve file detayları kullanılmıştır. Üzeri taş süslemeli ürünler de yine kız çocuklarımıza en çok yakışan modellerden olabilecektir. Bunlar ile birlikte, erkek çocuklar için de şu modeller sizlere yardımcı olabilecektir.

Erkek elbise modelleri

Son yılın dar paça modası, erkek çocuklar için de kot pantolonlarda kendini göstermektedir. Bunlar ile oldukça kolay kombine edilen, kot ya da keten gömlekler tercihlerinizden olabilir. Desenli ya da sade tasarımlar arasında, yeni sezon çocuk elbiseleri sizlere sunulanlar arasında. Görsel öğeler arasında kesim detayları ve renk çeşitleri sizlere daha fazla yardımcı olabilecektir.

2016 çocuk elbiseleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.