2016 Düğün Kıyafetleri

2016 Düğün Kıyafetleri

2016 Düğün Kıyafetleri

Düğün kıyafetleri arasında seçim yaparken pek çok şeye dikkat etmeniz gerekir. En başta bütçenizi düşünerek seçim yapmanız gerekeceği için kendinize bir limit belirlemenizde yarar var. Genel olarak 70 TL ‘den 200 TL ‘ye kadar hem şık hem de her beden tipine uygun abiye modelleri bulabilirsiniz. Bu nedenle bütçenize göre seçim yaparken zorlanmanıza gerek yok. Tercih edeceğiniz kıyafeti mat ya da parlak olarak da tercih edebilirsiniz. 2016 düğün kıyafetleri arasında metalik renkler de yerini aldı. Seçimlerinizde metalik gri bir abiye elbiseye yer verebileceğiniz gibi krep kumaş, mat mavi bir elbiseye de yer verebilirsiniz. Zevklerinize göre bir seçim yaptığınızda hem içiniz rahat eder hem de bütçenizi çok fazla zorlamanıza gerek kalmaz.

2016 düğün kıyafetleri arasında seçim yaparken vücut şeklinize dikkat edin. Basenlerinizin kapanması gerekiyorsa a kesimli elbiseler kullanabilirsiniz. Floral desenler bu yıl çok seviliyor. Eğer balık abiye kullanmak istiyorsanız siyah, mürdüm, saks mavisi ya da bordo gibi renkler kullanabilirsiniz. Balık abiye modelleri daha çok düz hatlara sahip olan bayanlar için uygundur. Bu nedenle basenleriniz varsa etek kısmı genişleyen modellere ağırlık vermenizde yarar var.

Tercih edebileceğiniz modelleri sadece kıyafet olarak değil, kumaş, kombinler açısından da değerlendirmeniz gerekir. Krep kumaşlar, şifon ve tül kaplamalar ya da her zaman sevilen dantel kaplamalar kullanabilir uygun takı ve aksesuarlarla kombinleyerek şık bir düğün kıyafeti oluşturabilirsiniz.

2016 Düğün Kıyafetleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.