2016 Havlu Kenarı Modelleri

5.252
2016 Havlu Kenarı Modelleri

2016 Havlu Kenarı Modelleri

 

Birçok genç kızın hayallerinde olan bir havlu kenarı modelleri bulunmaktadır. Genç kızlar çeyizleri için ya kendileri yapar ya da birbirinden çeşitli hazır halde bulunan örnekli havlular alabilirler. Modelin güzel görünmesi için temiz çalışılması çok önemlidir. Örneğin çok hırpalanmaması gerekir. Daha çok havlu kenarlarında çiçek veya daha değişik modeller kullanılmaktadır. 2016 havlu kenarı modelleri de modası geçmeyen çiçekli ve çiçeklerin farklı farklı şekillerde tasarlanmasıdır. Birde kullanılan modellerin iğne oyası mı yoksa dantel mi olduğu da çok önemlidir.

 

Dantel biraz yıkanınca küçüleceği için iğne oyası modeli daha çok tercih edilenler arasındadır. Modeller kendi aralarında sınıflara da ayrılabilirler. Simli halkalı modeller, tığ oyası, iğne oyası gibi çok çeşitli modeller kullanılabilir. En ağır model veya hafif örnekler olarak havlulara işlenmektedir. Kişilerin zevkine göre alması veya kendilerinin yapmasına kalmıştır. Çeyizlik olanlar biraz daha ağır modelli olarak seçilmektedir. Mesela simli model, firketeye yapılan modeller veya işlemesi ağır olan modeller kullanılmaktadır. Normal günlerde kullanılan modeller ise biraz daha hafif modellerdir. Havlu kenarı modelleri artık günümüzde mutfak havlularında da kullanılmaktadır.

 

Misafir havlusu ve günlük havluları ayrı modellerde seçilmektedirler. Havlu üzerinde işlenmesi gereken modellerde vardır. Kumaş türü olarak süs için kadife olarak da modelli havlular alınmaktadır. Artık biraz da moda olarak da herkesin özel havlusu bulunmaktadır. Mutfak havluları olarak rengarenk modelli havlular kullanılmaktadır.

2016 Havlu Kenarı Modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.