2016 Kına Elbiseleri

2016 Kına Elbiseleri

2016 Kına Elbiseleri

Kına kıyafetleri de düğün ve nişanlık gibi özenli seçilmesi gereken bir kıyafettir. Hem geleneklerimizde bulunması hem de gelin adayı için özel bir gün olması nedeni ile bu gün için kullanılacak özel bir kıyafete ihtiyaç vardır. kına için kullanılan bindallı modelleri günümüz moda anlayışı ile hem farklı modeller sunuyor hem de genç kızlara yeni ve canlı modeller bulmalarında yardımcı oluyor. kına gecesinde istersen bir prenses gibi isterseniz de bir sultan gibi görünebilirsiniz. Bunun için tercih edebileceğiniz kaftanlı 2016 kına elbiseleri son derece uygun olacaktır. tek parça katan içinde şalvar, iç gömleği ve fes kullanılarak şık bir kombin yapılmış.

Farklı renkler kullanılan bindallı modellerinde mor, bordo, kırmızı, beyaz, yeşil gibi farklı renkler kullanılabiliyor ancak kına için en uygun olan renk elbette kırmızı olacaktır. kaftanlı bir model yerine kullanabileceğiniz kabarık etekli sultan kıyafetleri de son derece şık ve unutulmaz bir kına elbisesi olacaktır. Tasarımda sarkıt ve yırtmaçlı kollar kullanılarak model daha şık hale getirilmiş. Önden genişleyen kapalı yırtmaçlı modeller hem şık hem de kına için uygun kıyafetler olacaktır.

2016 kına elbiseleri tasarımları zevklerinize hitap edecektir. Eğer bindallı tarzında bir kıyafet kullanmak istemezseniz bunun yerine sadece kaftan kullanarak da abiye üzerinde kullanabilirsiniz. Bu şekilde daha ekonomik bir kombin kurabileceğiniz gibi kına elbisenizi de hazırlamış olursunuz.

2016 Kına Elbiseleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.