2017 bayan mont modelleri

8.630
2017 bayan mont modelleri

2017 bayan mont modelleri

Bayanların giyimlerine ne kadar önem verdiği apaçık ortada olurken, bu konuda moda tasarımcıları, birbirinden farklı mont tasarımları ile ihtiyaçları karşılamaktadır. Genel olarak bu kış 2017 bayan mont modelleri arasında uzun tasarımlı ürünler gösterse de, yine kısa kesim detayları ile deri montlar da bir hayli yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra elbette ki şişme montlar da bayanların en fazla göz attıkları modeller arasında olmuştur.

Uzun mont modelleri

Her yıl olduğu gibi, içleri astarlı ya da astarsız olan 2017 uzun mont modelleri, bu yılda kesim ve dikiş detayları ile bayanların beğenisine sunulmuştur. Fermuarlı şapka özellikleri de bulunan bu ürünlere, şapkasız tasarımlar olarak ulaşabilmenizde mümkündür.

Kısa montlar

Her bayanın tarzı farklı olurken, 2017 kısa bayan montları bu yılda moda rüzgârlarını estirmiştir diyebiliriz. Bu konuda en çok tercih edilen mont çeşidi ise deri montlar arasında bulunurken, yine kot tasarımlı ürünler de bir hayli yaygın olarak tercih ediliyor.

Deri montlarda, kapitone desenli ya da desensiz olarak düz modeller tercih edebilmeniz mümkündür. Eğer ki biraz daha kışa uygun bir model tercih etmek istiyorsanız, kürklü modellere göz atabilirsiniz.

Kürklü montlar

Dış tasarım olarak deri tercih edilen ya da kot olarak seçim yapılan modellerin, iç astarı olarak kürklü ya da pamuklu modellerini bulabilirsiniz. Ünlü moda tasarımcıları ve markalar dahilinde, seçimlerinizi yapabilirsiniz.

2017 bayan mont modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.