2017 kapalı gelinlik modelleri

2017 kapalı gelinlik modelleri

2017 kapalı gelinlik modelleri

Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok çift düğün hazırlıkları yapmaktadır. Özellikle kadınlar düğün hazırlıkları sırasında gelinlik seçimlerinde oldukça titiz davranmaktadırlar. Son yıllarda gelinlik tasarımları üzerinde yapılan birçok başarılı çalışma sonucu 2017 kapalı gelinlik modellerinde de oldukça şık modeller görmekteyiz. Kapalı gelin adaylarının gözlerini kamaştıracak güzellikte bulunan birbirinden şık ve modern gelinlik modelleri ile birlikte düğün gününüzde son yılların en güzel gelini olabilirsiniz. Hem vücut hatlarınızı kapatacak hem de sizi muhteşem bir görünüme kavuşturacak olan bu gelinliklere siz de bayılacaksınız.

Dantelli gelinlikler

Son yıllarda birçok gelin adayında olduğu gibi kapalı gelin adayları da gelinliklerinde dantel detaylarını görmek istemektedir. Başarılı modacıların elinden çıkmış olan birbirinden şık dantelli gelinlik modelleri arasında isterseniz kabarık isterseniz de A kesim gelinlikleri rahatlıkla bulabilir ve kullanabilirsiniz. Hem gelinliğinizin etek kısmında hem de kol kısmında kullanılacak olan dantel detayları ile birlikte zarif ve modern bir görünüme kavuşabileceksiniz.

Taşlı gelinlikler

Abartıyı seven ve dikkat çekmek isteyen gelin adaylarının tercihi olan taşlı gelinlik modelleri kapalı gelinlik modellerinde de sıkça işlenmektedir. Gelinliğinizin bel kısmında kullanılacak olan beyaz veya sarımstrak taşlar ile birlikte göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olabileceksiniz. Oldukça dikkat çekici ve iddialı bir gelinlik olan taşlı gelinlikler de 2017 yılının en çok konuşulan gelinlikleri arasında yer almaktadır.

2017 kapalı gelinlik modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.