2022 Trend Saç Örgü Modelleri

384
2022 Trend Saç Örgü Modelleri

2022 yılının modası olan örgü modellerini Bonitam ailesi olarak sizler için derledik. Kadın sitesi olarak arama yapıldığında Bonitam listenin başında yer almaktadır. Sizler için en güncel içerikleri severek araştırıyor ve buluyoruz. Kadına dair güncel ne varsa sitemizde bulabilirsiniz. Bu yılın trendlerinden olan saç örgü modellerinin en iyisini kadın sitesi olarak burada bulabilirsiniz. Yalnızca bizlere ait olan bu sitede dilediğiniz, aradığınız birçok içerik sitemizde en güncel halleriyle mevcuttur. Her türden her yaşa ve her tarza hitap eden saç örgü modellerini gelin birlikte inceleyelim, deneyelim ve öğrenelim. Böylelikle yaza birbirinden tarz ve trend saçlarımızla en havalı halimiz ile girelim.

En Favori Saç Örgü Modelleri

Yaz aylarında saçlarımız havanın sıcaklığı ile birleşince bizleri oldukça bunaltmaktadır. Hal böyle olunca biz kadınlar olarak şık, spor, rahat saç örgü modelleri arayışı içerisine girmekteyiz. Yalnızca atkuyruğu bağlamak veya topuz yapmak yerine farklı model arayışı içerisine giriyoruz. Haliyle tam o sırada saç örgü modelleri arayışlarımız devreye giriyor. Aradığınız tüm saç örgü modelleri sitemizde çok rahat bir şekilde bulabilmeniz mümkün, kadın sitesi olarak aradığınız ne var ise burada.

En trend saç modellerinden biri olan balıksırtı saç modeli listemizde ilk sıralarda yerini almaktadır. Kimisine göre saç örmek oldukça kolayken bazı kadınlar için zulüm haline gelen balıksırtı örgümüzü bu makalemiz de nasıl yapılacağına dair işleyişi birlikte yaparak ilerleyeceğiz. Tek yapmanız gereken işlemleri sırası ile uygulamak ve adımları eksiksiz tamamlamak.

Birlikte yürüdüğümüz bu yolda doğru adımlarla ilerlediğimiz takdirde sizlerde artık balıksırtı saç modelini örebiliyor olacaksınız. Bazı kadınların bu konuda doğuştan bir yeteneğe sahip olmaları sizleri heveslendiriyor olabilir.

Ben neden öremiyorum diye düşünmek artık son buldu. Gerek kendi saçınızı gerekse arkadaşlarınızın, kızınızın, çevrenizdeki kadınların saçlarını örmek sizin içinde çocuk oyuncağı haline gelecek. Bir toplantıya ya da şık bir yere giderken tercihleriniz olabilecek türden örgü modellerimizi şimdiden favori yapılacaklar listesine ekleye bilirsiniz. Haydi şimdi hep birlikte balıksırtı saç örgü modeli nasıl yapılıyor, hangi adımlardan geçiyor inceleyelim.

Balıksırtı Saç Modeli Nasıl Yapılır?

Adım adım balıksırtı saç örgü modeli yapılışı;

  • Öncelikle bu modeli yapabilmek için saçlarımızın düz veya dalgalı olmasına gerek yok.
  • Alın kısmından üç parmak geriye ölçüp oradan çok kalın veya çok ince olmayacak şekilde saçımızı ayırıyoruz.
  • Ayırdığımız saçı üç parçaya eşit bir şekilde bölüyoruz.
  • Tutamın en solundaki parçayı ortaya, ortadaki parçanın üstünden geçiyoruz.
  • Tutamın sağındaki parçayı da aynı şekilde ortaya geçirdiğimiz tutamın üstünden atıyoruz. Böylelikle en sağdaki tutamımız ortaya geçmiş oluyor.
  • Tekrar yine tutamın solundaki parçayı orya geçiyoruz. Buna ek olarak kenarda, tutamımızın haricindeki saçtan biraz alıp tutamımıza ek yapıyoruz.
  • Daha sonra tekrar tutamın sağındaki parçayı alıp tutamın ortasına alıyoruz ve yine tutam dışındaki saçtan alıp, ortaya yerleştirdiğimiz tutama dahil ediyoruz.
  • Bunu bu şekilde tutam dışındaki saçlar bitene kadar soldaki saçı ortaya ve ek, sağdaki saçı ortaya ve ek olarak devam ettiriyoruz.
  • Tutamın dışındaki saçlar bittikten sonra dilerseniz kalan saçlarınızı toka yardımı ile bağlaya bilirsiniz.
  • Dilerseniz de ucuna kadar örgü olarak insin saçım derseniz de kenardaki tutamlar bittikten sonra normal örgü biçiminde ( sağdaki tutam ek almadan ortaya, ardından soldaki tutam ek almadan ortaya şeklinde) örgünüze devam edip saçınız bitene kadar örebilirsiniz.
  • İşte örgümüzün sonuna gelmiş bulunmaktayız. Artık seçimini yaptığınız bir toka yardımı ile saçınızı bağlaya bilirsiniz. Güzel günlerde kullanmanızı temenni ederiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.