Survivor’ın nasıl en sevilen yarışmacısı oldu?

243
Survivor’ın nasıl en sevilen yarışmacısı oldu?

Atakan Survivor’ın nasıl en sevilen yarışmacısı oldu?

Survivor Atakan belki de Dominik’teki yarışmada ismini en hak eden isim. Sayısız kez kickboks şampiyonu olan Survivor Atakan kariyerinden beklenmeyecek kadar sağ duyulu, ağır başlı ve adalet timsali bir yarışmacı. Onu bu kadar sevmemizin sırrı ne? Survivor Avatar Atakan kimdir sorusunun yanıtını arıyoruz.

Survivor Atakan belki de Dominik’teki yarışmada ismini en hak eden isim. Sayısız kez kickboks şampiyonu olan Survivor Atakan kariyerinden beklenmeyecek kadar sağ duyulu, ağır başlı ve adalet timsali bir yarışmacı. Onu bu kadar sevmemizin sırrı ne? Survivor Avatar Atakan kimdir sorusunun yanıtını arıyoruz.

ekran_resmi_2016-02-19_14.30.48

ATAKAN ÇOK SEVİLMESİNİN SIRRI NE?

Onun kariyerinde birinden, biliyorsunuz sayısız kez kickboks şampiyonu oldu, çok daha baskın bir karakter ortaya koymasını bekleyebilirsiniz. İnsanları etkisi altına alacağını tahmin edebilirsiniz. Ancak Survivor ünlüler takımından geldiği ilk günden bu yana bir iktidar hırsına kapılan Yılmaz Morgül’e bile anlayışla yaklaşıyor. Şimdiye kadar takımında kimseyle ters düşmedi.

Başından beri Yılmaz Morgül’e, Ebru’ya, Nagihan’a ve Tuğba’ya karşı mesafeli olan, onlara sokulmayan Eda’ya günü geldiğinde en sağduyulu eleştiriyi yine Atakan yaptı. Hem de onu kırmadan. Takım için gereken neyse o ölçüde konuştu. Kelimelerini teker teker seçerek. Eda’ya dengesiz davranışları olduğunu, insanları bazen kırabileceğini söyledi. Ve bunu Eda’ya kabul ettirdi. İşte Survivor Atakan’ın büyüsü burada gizli. O bir şey söylediğinde insanlar onu dinliyor. Bunu zamanı geldiğinde Yılmaz Morgül de öğrenecek, Nagihan da…

Sadece 28 yaşında olmasına rağmen son derece olgun bir karakter ortaya koyan ve takımı daima bir arada tutmaya çalışan Survivor Atakan her geçen gün daha da çok seviliyor. Onun bu durumu da ‘Survivor Atakan kimdir‘ sorusunun cevabı için büyük ipucu. Eğer adaletten yana tutumunu bozmazsa daha da çok sevilecek. O Survivor yarışmasında şimdiden şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.