Evlilik programı ile ünlenmişti! Yıllar sonra geri dönüyor

1.469
Evlilik programı ile ünlenmişti! Yıllar sonra geri dönüyor

13 yıl önce ’’Biz Evleniyoruz’’ adlı televizyon programında evlilik için aday olan Caner Toygar, tüm izleyicileri ekrana kilitledi. Gelin adayı Tülin ile evliliğin kıyısından dönsede Caner’in samimi duyguları onu bugünlere kadar getirdi ve program hafızalara kazındı.

BİR DÖNEM FENOMEN HALİNE GELMİŞTİ

Bir televizyon fenomeni haline gelen ve bugün 35 yaşında olan Caner Toygar, son 13 yıl içinde iş ve özel hayatında edindiği tecrübeleri şimdi yeni evlenecek çiftler için kullanacak. Dünyada bir ilk olan evlenmiş ve evleneceklerin sosyal medya sitesi olan Türk yapımı www.evleniyooruz.biz ile anlaşmaya varan Caner, tecrübelerini çiftlere buradan aktarmaya başlayacak.

 ’’BİLGİ BİRİKİMİMİ EVLİLİK HAZIRLIĞINDAKİ ÇİFTLERE AKTARACAĞIM’’

Caner: “Projeyi ilk duyduğumda bu bir tesadüf olamaz, 13 yıl önce katıldığım programın adını taşıyor ve arayış içinde olduğum bu dönemde karşıma çıkıyor. Projenin mimarı Bilişim Uzmanı Ahmet Ataner Şapçı ile gorüşmemden sonra çiftlere neler katabileceğim hakkında hemen fikirler oluştu. Uzun yıllar sonra beni heyecanlandıran bir proje ile karşı karşıyayım. Bu enerjimi ve bilgi birikimimi yeni evlenecek veya evlenmiş olan çiftlere aktaracağım. Herkes bir an önce ücretsiz siteye üye olup beni takibe alsın, sürprizlerle de hazır olsun.” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.