Merkür Retrosu 2016 Etkileri

44.316
Merkür Retrosu 2016 Etkileri

19 Aralık Merkür Retrosu’nun Burçlara Mesajı: Merkür, 19 Aralık Pazartesi saat 13:50’de Oğlak Burcun’da gerilemeye başladı. 2017 biterken, Merkür Gerilemesi etkisi altına giren burçlar, ilişkilerde biraz zorlanabilir. Merkür iletişim gezegenidir ve haberleşmeyi temsil eder. İkili ilişkilerde ifadelere dikkat etmek gerekir. Teknolojik aletler bozulabilir. Alım-satım ve ticarette gecikmeler yaşanabilir. Özel hayatta yanlış anlamalar ve randevu gecikmeleri, ilişkileri çıkmaza sokabilir. Merkür gerilemesi bitene kadar karar almamalı ve önemli adımlar atılmamalı.

Merkür Gerilemesi Ne Kadar Sürecek ?

Oğlak Burcu’nda gerçekleşen Merkür Gerilemesi ne kadar sürecek sorusuna, 2016 yıl sonuna kadar cevabını verebiliriz. Etkinin azalarak son bulması ise 9 Ocak 2017 tarihini bulabilir. Gerileme Venüs alanında yaşandığından, her tür ilişki ve bağlara etki edebilir. Bu süreç içinde bakış açıları değişebilir. İnançlara vurgu yapılan her türlü oluşumla karşılaşabilirsiniz.

Merkür Gerilemesi İlişkiler

Özel ilişkilerde Merkür Gerilemesi dönemlerine denk gelen anlaşmazlıklar ayrılıkla sonuçlanabileceği gibi, sonrasında iyi yönde devam edebilir. Bu, ilişkinin sürecine, kişilere ve aradaki güven duygusuna bağlıdır. Eğer partnerinizle aranızdaki güven yeterince sağlanmışsa, Merkür Gerilemesi sizi pek fazla etkilemeyebilir. Sorunlu ilişkiler, ufacık bahanelerle tartışma yaratabilir. İstemediğiniz ne kadar şey varsa bu süreçte sizi bulabilir. Ön yargılı bakışlarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. Çevre ile ilişkilerde anlayış eksikliği duygusuna kapılabilirsiniz. Konuşmalarda, ele alınan konu hakkında ısrarcı olmamak en iyisidir. İnatlaşmak ilişkileri ciddi anlamda zedeleyebilir. Bu günlerde sert ve gergin ifadeler yerine, daha yumuşak sözlerle, esnek davranılmalı.

Merkür Gerilemesi Türkiye Etkisi

Türkiye astroloji alanına da yansıyan Merkür Retrosu, ülke anlaşmaları üzerine etkili olabilir. Başkanların görüşmeleri bu süreçte aksayabilir. Ülkeler arası diplomatik ilişkilerde gerileme yaşanabilir. Merkür Gerilemesi sırasında verilen sözler tutulmayabilir ve yapılan anlaşma maddeleri sonradan sorun yaratabilir. Hukuk alanında işi olanlar, istedikleri neticeye tam olarak ulaşamayabilir. Devlet dairelerinde yaşanabilecek iletişim ve aksaklıklarla ilgili sizi şimdiden uyaralım.

Merkür Gerilemesi ve 29 Aralık Yeniay Çakışması

Devam eden Merkür Retrosu etkileri, 29 Aralık Yeniay etkileri ile bir araya geliyor. En çok dikkat edilmesi gereken zaman 26 Aralık 2016 – 1 Ocak 2017 tarih aralığıdır. Özellikle ilişkilerde hiç istemediğiniz durumlarla karşılaşabilir, zamanı geri almak isteyebilirsiniz. Ağzınızdan çıkanlardan emin olmalı, içinde bulunduğunuz durum üzerine karar vermeden önce iyice düşünmelisiniz. Merkür Gerilemesi ve Yeniay buluşması size bugüne kadar fark etmediklerinizi fark etme şansı tanıyor. Olayları değerlendirirken karşınızdaki kişilerin de olumsuz etkiler altında olduğunu unutmayın.

2016 Aralık ayı Merkür Gerilemesi ve Yeniay oluşumundan en fazla etkilenen burçlar Oğlak Burcu, Yay Burcu, İkizler Burcu ve Balık Burcu’dur.

Merkür Retrosu Burçlara Etkileri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.