Balık Burcu Haziran 2017 Aşk Yorumu

14.228
Balık Burcu Haziran 2017 Aşk Yorumu

BALIK Burcu Haziran 2017 aşk hayatında en şanslılar arasındasın. Bu ay Merkür Gerilemesi yok. Dolunay ve Yeniay seni inanılmaz şekilde destekliyor. Bu ay, içinde anlam veremediğin bir enerji ve mutluluk duyabilirsin. Tam da bu noktada bu enerjiyi ne yönde kullandığın önem kazanıyor. İşe görünüşünü değiştirmekle başlayabilirsin. Ciddi ilişkilere evlilik yolu açılıyor. İtiraflar ve ilan-ı aşklar için müsait bir zaman dilimi. Aşk hayatındaki hayallerini büyük oranda gerçekleştirebilirsin.

Haziran 2017 BALIK Burcu aşk hayatında tesadüfleri kalıcı hale getirebilir. Öylesine başlayan, pek de önemsenmeyen ilişkiler dahi bu ay parlıyor. Evli Balık Burcu Haziran 2017 tarihinde eşinin sürprizlerine ve zekasına bir kez daha hayran kalıyorsun. Varsa çocuklarla ilgili yapılanlar yuvana daha sıkı bağlanmanı sağlıyor. En ümitsiz olduğun anlarda yaşanan güzel gelişmeler yüzünü güldürür nitelikte. Bu ay kalbinin atmasını sağlayacak her tür güzel olasılığa hazır olmalısın.

BALIK Burcu aşk hayatı 2017 Haziran ayında duyguları tetikliyor. İçinde ne beslediysen o çıkıyor ortaya. Hayallerine sihirli bir değnek dokunabilir. Öyle ki olumsuz düşünmeye fırsatın olmuyor. İçinden çıkılmaz bir aşka sahipsen hiç düşünmeden ayrılmalısın. Bu ay kendinle baş başa kaldığında bile mutlu olacağından emin olabilirsin. Yeni bir aşka başlamak niyetindeysen ay ortasından itibaren düşünebilirsin. Eski sevgiliyle arandaki yakınlaşma tamamen bir yanılsama olabilir. Denenmişi denemek bu ay kısa süreli mutluluk getirebilir, ancak uzun süreli olacağını söyleyemeyiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.