Yengeç Burcu Ekim 2017 Aşk Yorumu

Yengeç Burcu Ekim 2017 Aşk Yorumu

YENGEÇ Burcu aşk hayatı Ekim 2017 tarihinde ilişkisinde güven istiyor. Mümkün olduğunca sevdiğin insana odaklısın. Onun öncelikleri de senin önceliklerinle birlikte geliyor. Bu ay bir yer değişimi beliriyor. Taşınma ne sebeple olur tahmin etmek zor. Bu belki yeni bir ev arkadaşı, belki evlilik, belki de aileden ayrılma gibi hayatın getirisi olan sebeplerden biri olabilir. Evliliklere çocuk sahibi olma düşüncesi hakim. Gerçekten seven Yengeç Burcu Ekim 2017’de özel hayatında köklerini salmak istiyor.

Ekim 2017 YENGEÇ Burcu aşk hayatı normal seyrinde devam ederken bir anda değişebilecek etkilere sahip. Zaman zaman geçmişe dalıp hüzünlenmek dışında yaşadığın zamana ve geleceğe odaklısın. Ailenin genişlemesi düşüncesi seni heyecanlandırıyor. Partneri olan Yengeç Burcu evlilik düşünüyor. Bekar olanlar bu ay sevgi, romantizm ve eğlence ile iç içe keyifli zamanlar geçiriyor. Bununla birlikte istediğin an hayatına bir aşk girebileceğini söyleyebiliriz. Ama bunu tüm kalbinle istemelisin.

YENGEÇ Burcu aşk hayatı 2017 Ekim ayında ilişkisini gözden geçirerek partneri ve ailesiyle birlikte yeni kararlar alıyor. İş ve genel hayatın da etken olacağı bu kararlar geleceğin için önem arz ediyor. Bu süreçte çok fazla seçeneğin olmadığını düşünebilir, sonradan değiştirebileceğin bazı kararları mecburiyetten alabilirsin.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.