İkizler Burcu Mayıs 2018 Yorumu

İkizler Burcu Mayıs 2018 Yorumu

İKİZLER Burcu Mayıs 2018 tarihinde gelişmeleri bir süre sessizce izliyorsun. Bu ay ağırlıklı şekilde maddiyatla ilgilisin. Kazancına dair sağlam adımlar atacaksın. Ayın 2. döneminde tedbiri elden bırakmamalısın. Karşına parayla ilgili riskli bir durum çıkabilir. Kredi, borç işlerini bir süre daha ertelemende fayda var. Elindeki parayı kendi geleceğin adına yatırıma dönüştürmeye bak. Yaptığın bazı fedakarlıkların uzun veya kısa vadede geri dönüşü olmadığını fark edeceksin. İlişkilerine bu anlamda tavır koyman gerekiyor. Herkes sınırını bilmeli. Seni istediği şekilde yönetmeye çalışan insanlar var. Bu ay aşk hayatında destekleniyorsun. Güzel duygusal temalar oluşuyor.

Yeni Ay ve Dolunay İkizler Burcunu Nasıl Etkileyecek

15 Mayıs 2018 Boğa Yeniayı etkileri iş fırsatlarını çoğaltıyor. Para konusunda şansın açılıyor. Bütçene göre yapacağın tatil planlarını şimdiden belirliyorsun. 29 Mayıs 2018 Yay Dolunayı etkileri özel hayatını daha iyi bir noktaya taşıyor. Halletmek istediğin bir meselenin üzerine gidiyor, konulara istediğin şekilde yön veriyorsun.

İkizler Burcu Mayıs 2018 Aşk Yorumu

İkizler Burcu aşk hayatı Mayıs 2018’de yeni bir döneme giriyor. Bir süredir sessiz kaldığın noktada harekete geçiyorsun. Elindeki veriler ve düşünceler seni doğruya ulaştırıyor. Akraba ve kardeşlerin de karıştığı bir sorunu usulünce halledeceksin. Ayın 2. yarısında kendine ve aşkına daha fazla vakit ayırıyorsun. Sevgini yoğun şekilde ifade ediyor ilişkinin dengede kalmasını sağlıyorsun. Hayatındaki insanla paylaşımların artıyor. Eğer bekarsan hızlı bir gelişmeyle sürpriz şekilde aşık olabilirsin. Duyguların tahmin edemeyeceğin türden konuları ortaya çıkarabilir.

İkizler Burcu Mayıs 2018 Aile ve İlişkiler

Mayıs 2018’de İkizler Burcu aile ve ilişkilerinde kendini ön plana atıyorsun. Bir süredir konuşulan konuya açıklık getirecek türden söylemlerle iştirak ediyorsun. Herkesle paylaşmaman gereken şeyleri içinde tutmaya devam ediyorsun. Arkadan konuşanların varlığı seni rahatsız etse de pek takılmıyorsun. Yakın zamanda onlar için tasarladığın planları devreye sokmayı düşünüyorsun. Araç sahibiysen bu ay ortasında elden çıkarmak veya değiştirmek isteyebilirsin. Çevrende iş birliği yaptığın insanlarla olan bağın güçleniyor. Özellikle birinden hiç beklemediğin derecede bir iyilik göreceksin.

İkizler Burcu Mayıs 2018 Sağlık

İkizler Burcu sağlığı Mayıs 2018’de korunuyor. Burcunun olumlu etkisi seni önemli rahatsızlıklardan ve sorunlardan uzak tutuyor. Kilo problemin varsa bununla ilgili yeni çalışmalara başlayabilirsin. Uygun beslenme programıyla kısa sürede eski görünümüne dönebilirsin. Maneviyatın yüksek ve ruh sağlığın yerinde.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.