Erkeklerin İtiraf Edemediği 7 Düşünce

555.595
Erkeklerin İtiraf Edemediği 7 Düşünce

Yapılan bilimsel çalışmalar ile çoğunlukla erkeklerin duygularını belli etmek konusunda kadınlardan daha cesaretli olmadıklarını ortaya koymuştur. Biz kadınların duygularımızı ifade etmekte erkeklere göre daha cesur olduğunu hemen belirtelim. Erkeklerin özellikle hangi şeyleri itiraf etmekte zorlandıklarını biliyor musunuz ? Çoğunuz partnerinizin de hangi konulardaki hislerini kendisine sakladığını merak ediyorsunuzdur değil mi ? İsterseniz bunlara bir değinelim.

1- Ailenizden korktuklarını belli etmek istemezler
Çoğu erkek bu konuda her zaman istim üstündedir. Babanızla veya kardeşinizle göz göze gelmekten çekinirken onların sizi üzüp üzmediğini sorgulamak endişesinde olmalarıyla birlikte, aslında hiçbir zaman ona doğrudan bunu söylemeyecekler ama o bakışlardan bu mesajı anlayacaktır partneriniz.

2- Profesyonel manada ne yapmam gerektiği isteğimden emin değilim
Aslında pek çok kişinin bunu hissetmesi gayet doğaldır. Ancak sürekli ne kadar başarılı olduklarını iddia ediyorlarsa, kendilerine olan öz güvenleri de o kadar az demektir. Bunu gurur konusu yaptıkları için hep gizlerler.

3- Vücudumla barışık değilim
Erkekler her zaman atletik bir vücuda sahip olmak isterler. Eğer değillerse vücut kusurlarını çeşitli şekillerde gizlemek isterler. Dikkat edin, gömleğini her çıkardığında göbeğini içeri çeker.

4- “Seni seviyorum” demek için ilk adımı atan olmaktan korkuyor
Bu cümleyi ilk ondan duymanız için çoğunlukla birkaç randevu sonrasını beklemek zorundasınızdır her zaman. Hep doğru anı beklemenin gerektiğine inanırlar çünkü.

5- İlişkisi hakkında kafasında sürekli soru işaretleri belirebiliyor
Elbette çoğu kişi bu konuda % 100 emin olamaz. Aslında sizin için çıldırıyordur, ama yine de arada sırada bir ilişkinizi sorgulama ihtiyacı duyuyordur.

6- Arkadaşlarımın çocuklarıyla vakit geçirmek babalık duygularımı alevlendiriyor
Hep artık baba olmaya hazır olduğunu ispatlamaya çalışır. Ama aslında o hala baba olmaya hazır değil ve sizin panik yapmanızı istemiyor. Onun da hala bir çocuk olduğunu kabul etmez asla.

7- Senin bazı hareketlerine bayılıyorum
Size bunu belli etmek istemez. Ama sizin bile farkında olmadığınız pek çok davranışınıza karşı koyamaz. Sizi izlediği her defasında sizi ne kadar çok sevdiğini anımsıyor.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 11 YORUM
  1. songul dedi ki:

    Eski sevgilme geri donmek istiuorum

  2. songul dedi ki:

    Cvp veririmsnz

  3. Süleyman dedi ki:

    Ya söngül bunu neden yazıyorsun anlamıyorum. Kafanı kurcalayıp duran şeyi açıklığa kavuşturup rahatlasana seni yiyip bitirmeden önce dönmek istiyorsan, ve mantığına göre bunu hak eden biri olduğunu düşünüyorsan konuş.

  4. Erhan dedi ki:

    Eski denilen bi ilişkiye neden dönmek ister ki insan
    senin geri dönmenle bitmiyor o eski kisi ile oturup konuşup kritik yapmak gerek bunu başarabilirsen ikna edebilirsen
    ki pişmanlık sende hata da sende gibi dönmek istediğine göre sende hareketlerine dikkat edersen çözülebilir..
    mutluluklar

  5. ... dedi ki:

    Gittiğine göre bir sebebin olmalı, ne değişti de dönmek istiyorsun önce bunu bir düşün, hata karşı tarafta ise dönme, hatasını yineleyecektir, hata sendeydiyse o halde hatayı yapmadan önce düşünecektin, bence dönme çünkü aynı hatayı sen de tekrarlayabilirsin, karşıya yazık olur. Yine de döneceğim diyorsan, o halde hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını da bil, ayrılmanız için Tek kavganız yetecektir. Ileri gittiysem özür, niyetim seni kırmak değildi, lakin benim düşüncem bu.

  6. Selda dedi ki:

    Okuyan arkadaslardan yorum beklıyorum net te tanıştım aramızda km ler ce uzaklık var ortada bulustuk ve ılk görüşte aşık oldum ve şuan yuregime taş oturdu ondan uzakta ben ne yapıcam?

  7. ... dedi ki:

    Tek görüşmede nasıl aşık olabilirsin daha hiç tanımadığın birine, bence kendini bir topla, önce bir tanı, araştır, kimmiş, kimlerdenmiş, çevresindekilere komşularına filan bir sor, körü körüne aşık olunur mu hiç, Bu benden sana bir abla tavsiyesi olsun. Saygılarımla…

  8. ... dedi ki:

    Neleri var bir bilsen, kendini çukulata tarafından tanıtıp sonra iş işten geçtikten sonra gerçek yüzlerini gösteren, istediğini yapmadığında gözünü bile kırpmadan canına okuyan, canını tereddüt bile etmeden alabilen o kadar sapık ruhlu cani insanlar var ki, tahmin bile edemezsin, sonra pişman olma, senin tanıdığın öyle demiyorum, ama değil de diyemiyorum, maksadım seni uyarmak, gözünü açmak, umarım öyle biri değildir ve çok mutlu olursun…

  9. seda dedi ki:

    manada ne demek arkadaşlar ne anlama geliyor

  10. Zmnhzl dedi ki:

    Bende nette biriyle tanistim ustelik 4 yas kucuk bur bucuk yil oldu iliskimizde 4 kez yanima geldi aileleri tanistirdik ve kasimda evlenecegiz insallah asla asla demeyin kimseyi elestirmeyin. Ben cok mutluyum dogru kisiyse sizde cok mutlu olursunuz insallah Selda…..

  11. Tuğba dedi ki:

    Bende internette tanıştım birisiyle 5 aydır beraberiz o istanbulda en İzmirde üstelik benden 12 yaş büyük 7 kez falan görüştük seviyorum ayrılamıyorum oda beni çok seviyor ailemle sorunlarım var ve istemiyorlar onunla evlenmemi başkasıyla evlendirme çabasındalar bende onunla kaçıp evlenicem. Olmaz diye bişey gerçekten yokmuş 🙂