Merkür Retrosu Yay Burcunda – Tüm Burçlara Etkileri

75.243
Merkür Retrosu Yay Burcunda – Tüm Burçlara Etkileri

Merkür Retrosu 2018 18 Kasım – 8 Aralık tarihleri arasında devam ediyor. Bu tarih aralığında Yay burcunda gerileyen Merkür Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor.

Merkür Gerilemesi burçlara etkisi itibariyle kafaları karıştırıyor. Bu zaman içinde akılcı tavırlara ve düşüncelere ara veriyoruz. Biraz yavaşlamamız mümkün görünüyor. Hızlı gidişatların bir anda kesilmesi, yön değiştirmesi hatta tam tersine dönmesi bundandır. Bu anlamda bakış açımızı ve genel değer yargılarımızı değiştirerek hayatımıza farklı bir yön verebiliriz.

Kasım 2018 Merkür Retrosu ile birlikte yakın zamanda aldığımız kararları, verdiğimiz sözleri, attığımız imzaları ve beklentilerimizi gözden geçirelim. İçinde bulunduğumuz durum nedir? önce ona bakalım. Üzerimizdeki sorumluluklar, almak istediklerimiz ve yapabileceklerimiz neler? Tüm bunları gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirmeliyiz. Yaptığımız her şey mükemmel olmak zorunda değil. Burcunuz ve yükselen burcunuz sizi alıp farklı yönlere taşıyabilecek nitelikte olabilir. Bilinçli hareket etmek için bilmek gerek. Merkür Retrosu iyisiyle kötüsüyle bize yeni yollar çiziyor ve seçenekler sunuyor. Her burca vermek istediği mesajlar var. Gökyüzü haritası ile hazırlanan her burca özel yorumları okuyarak Merkür Retrosunu avantaja çevirebilirsiniz.

Merkür Retrosu Burçlara Etkileri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.