Kova Burcu Aralık 2018 Aşk Yorumu


KOVA BURCU Aralık 2018 tarihinde pozitiflikler silsilesi bir geçit töreni yapacak. Sen zaten güzelliklerin ve hayatın olumlu detaylarının peşinde koşan bir gezginsin. Hayal gücünün yüksekliği ve partnerine karşı özverili tavırların zaten aranızdaki ilişkinin tatlılığını yansıtıyor. Bu ay iletişim şeklini biraz daha net ve özenli hale getireceksin. Her zamankinden daha fazla ve daha kaliteli bir iletişim sürecine gireceksin. Önceki dönemlerde iş hayatının koşturmacası sırasında partnerini biraz ihmal etmiş ve paylaşımlarının yoğunluğunu azaltmıştın ancak bu ay işleri biraz tersine çevirmen gerektiğini fark edeceksin. Eğer varsa aranızdaki bir takım ufak tefek yanlış anlaşılmalar da bu sayede rüzgâra kapılarak uçup gidecek. Biraz daha sakin ve olgun davranışlarla konuşmalar sergileyecek, bu sayede ilişkinin ileriye dönük uzun vadeli aşamalarını da yakınlaştıracaksın.

İlişkindeki samimiyetin boyutu da derinleşerek kaliteli bir hale gelecek. Sanki her zaman yeterince heyecanlı değilmişsiniz gibi bu ay daha hareketli ve güzel şeylere yöneleceksiniz. Normalde radikal kararların insanısın, bir anda tüm hayatını değiştirecek adımlarınla ünlüsündür ancak bu ay ilişkinizde partnerinle birlikte tırabzandan kaymak yerine merdivenin basamaklarından ufak ufak çıkmayı tercih edeceksiniz. Tabi bu her zaman yaptığın bir şey olmadığından başta biraz zorlanabilirsin ancak her şey düşündüğünden daha yolunda gidecek. Minik adımlara devam!
İlişkin yoksa ancak gözüne kestirdiğin biri varsa bu ay önüne çıkıp o kalpleri eritecek tuhaf şirinliklerini yapman için uygun bir zaman. Çünkü aşk ne çok uzakta ne de çok yakında, tam da hissettiğin yerde çıkabilir. Gözüne henüz birini kestiremediysen, belki de o sana yaklaşmaktadır, kim bilir?

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.