Fervente ile Şıklığı Yakalamak Mümkün

300
Fervente ile Şıklığı Yakalamak Mümkün

Bir kadın her daim şık olmak ister. Ancak bazı özel günler vardır ki, bu günlere daha da özenerek hazırlanmak gerekir. Sevgililer günü, doğum günleri, yeni yıl akşamları veya özel davetler ve yemeklerde göz alıcı bir görünüm arzulanır. Bu özel günlerde; aradığınız bakımlı, kendinden emin ve asil duruşu yansıtmak için, seçeceğiniz giyim parçaları oldukça önemlidir. Bu gibi ortamlarda duruşunuz, makyajınız, seçtiğiniz giyim stili, kullandığınız aksesuarların bir bütünlük oluşturması gerekir. Seçeceğiniz gece elbiseleri, sizin kişiliğiniz ve zevkinizin de bir yansıması olur. Birbirinden şık gece elbisesi modelleri ile kendi tarzınızı yansıtmak için, Fervente koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Gece Elbisesi Modelleri Seçimi

Gece elbiseleri 2019 trendini incelediğinizde, toprak, altın sarısı, limon sarısı, lavanta tonları revaçta. Bu renkler doğayı çağrıştırıyor ve abiye modellere doğallık katıyor. Abiye üzerinde 2019 yılında kelebek ve çiçek motiflerine sıklıkla rastlayabilirsiniz. Özellikle, kendinden bu tip desenlerin olduğu kumaşlar ya da tüllerin üzerine işlenen kelebek ve çiçek desenleri, trend gece elbiseleri modellerinde öne çıkan unsurlardan. Ayrıca 2019 yılı gece elbisesi modelleri tasarımında puantiyeli kumaşları da sıklıkla görebilirsiniz.

Gece elbisesi seçerken boyunuzu, kilonuzu ve vücut tipinizi göz önünde bulundurmalısınız. Özel kutlama günleriniz için gece elbisesi almadan önce, Fervente’nin birbirinden şık, zarif ve göz alıcı modellerini inceleyebilirsiniz. Gece elbiseleri ve fiyatlarını karşılaştırarak karar verebilirsiniz. Düğün, nişan gibi kutlamalarda parlak kumaş türleri seçebilirsiniz. Saten gece elbiseleri ve pullu gece elbiseleri modellerine göz atabilirsiniz.

Eğer bir iş daveti veya resmi bir organizasyon için elbise arıyorsanız; sade kesim, uzun ya da kısa elbise modellerini, siyah veya beyaz renk tonlarında tercih edebilirsiniz. Canlı renk tonlarından hoşlanıyorsanız da mor, fuşya, kırmızı gibi renk tonları da davetlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Elbise modellerinde hangi rengi tercih ederseniz edin, kumaş kalitesi ve yapısı oldukça önemlidir. Doğru tercih için bilinen markaların tasımlarını tercih edebilirsiniz. İsmi sıklıkla kombinlerde geçen Fervente, yenilikçi, şık ve kaliteli beyaz gece elbiseleri ile davetlerde göz alıcı görünmenize yardımcı oluyor.

Beyaz Renk 2019 Yılında Yine Revaçta

Beyaz gece elbiseleri her daim modernliğin ve saf görünümün simgesi olmuştur, 2019 yılında da tasarımcılar koleksiyonlarında beyaz gece elbiseleri modellerine yer veriyor. Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen beyaz gece elbiseleri, bronz teni daha iyi vurgular. Boyna, bileğe takılan mücevherleri ön plana çıkartır. Beyaz gece elbiseleri ile uygun renkte kullanacağınız aksesuarlar sayesinde düğün, nişan gibi organizasyonlarda göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

40 Beden ve Üstü Abiye Giyimde Fervente

Tasarımcılar, 2019 yılında da 40 beden üstü abiye elbiseler için yeni dokunuşlar sunuyor. Modanın trenlerini yaratan Fervente, her bedene ve tarza hitap eden tasarımlarıyla, renk ve model skalasını arttırıyor.
Tasarımlar, kendine özgü çizgileri ile her yaştan kadının beğenisini kazanıyor. Gece elbiseleri büyük beden seçiminde kırmızı, mavi, gri, siyah, pudra pembesi ve krem tonları kadın giyime yeni bir renk katıyor. Gece elbiseleri büyük beden seçiminde tercihiniz siyah renkten olacaksa, seçtiğiniz takı, aksesuar ve ayakkabılarda aynı tonları kullanarak siyah renk üzerinde gölgeleme etkisi yaratabilirsiniz. Bütünsellik kazanan şıklığınızla, birçok kombine imza atmak için, Fervente tasarımlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.