Yay Burcu 2019 Bahar Yorumu

23.339

Artık birilerine mecbur olmayacaksın. Hayatının kontrolünü eline almaya kararlısın ve alıyorsun. Geçen zamanda çok iyi yollar katettin. Aldığın kararların…

Yay Burcu 2019 Bahar Yorumu

YAY Burcu 23 Mart 2019 – 21 Haziran 2019 bahar aylarında neşeli, keyifli ve sağlıklısın. Artık birilerine mecbur olmayacaksın. Hayatının kontrolünü eline almaya kararlısın ve alıyorsun. Geçen zamanda çok iyi yollar katettin. Aldığın kararların ne kadar doğru ve etkili olduğunu fark ediyorsun. Huzursuz olduğun tüm zamanları geride bırakıyorsun. Kalan tüm sorunları çözerken zorlanmayacaksın. Yakınlarından sana yol yordam gösteren insanları geri çevirme. Farklı fikirleri uygulamasan da önemse. Onları kafandakilerle birleştirerek ilginç fırsatlar oluşturabilirsin. Bu zaman zarfında seni bunaltan her şeyden uzaklaşarak, birlikte heyecanla yol alabileceğin kişilerle tanışıyorsun. Para konularında cesur kararlar alacak, çok kazanacaksın.

Yeni Ay ve Dolunay Yay Burcunu Nasıl Etkileyecek

05 Nisan 2019 Koç Burcunda Yeniay etkileri seni sarsmayacak minik sorunlar oluşturabilir. 19 Nisan 2019 Terazi Burcunda Dolunay etkileri yakın çevrendeki sürpriz gelişmeleri işaret ediyor. 05 Mayıs 2019 Boğa Burcunda Yeniay etkileri ile bol bol seyahat edeceksin. 19 Mayıs 2019 Akrep Burcunda Dolunay etkileri ile iletişim canlanıyor. Telefonun hiç susmayacak, maillerin dolacak, ziyaretçilerin artacak. 03 Haziran 2019 İkizler Burcunda Yeniay etkileri sana gelir getirici fırsatlar sunuyor. 17 Haziran 2019 Yay Burcunda Dolunay etkileri ile sorunların bir çoğu geride kalıyor.

Yay Burcu 2019 Bahar Aşk Yorumu

Yay Burcu aşk hayatı 2019 bahar aylarında yeniden tanımlanıyor. İlişkin varsa sevildiğini derinlerinde hissedeceksin. Aslına bakarsan bu biraz da senin hayata ve aşka bakış açın olacak. Yalnız kalmak istemeyecek, bekarsan yeni ilişkilere başlayacak, evliysen eşine sıkı sıkı sarılacaksın. Memnun olmadığın şeyleri yavaş yavaş toparlıyorsun. Geride kalan hataları tekrar yapmak istemeyeceksin. Geçmişin kalbinde bıraktığı yara izlerinden eser kalmayacak bir dönemin başlangıcındasın ve çok şanslısın sevgili Yay Burcu.

Yay Burcu 2019 Bahar Aile ve İlişkiler Yorumu

Yay Burcu 2019 bahar aylarında aile ve ilişkilerini yeniden dizayn ediyorsun. Ailede üst üste gelen haberler seni mutlu edecek nitelikte. Bunlar bebek, söz, nişan, düğün gibi haberler olabilir. Enerjin değişiyor. Kulağına gelen olumsuz söylemlere cevap bile vermeyeceksin. Kendinden emin şekilde yol alıyor, kimseye paye vermiyorsun. Emin olmadığın hiçbir konuda adım atmayacaksın. Gökyüzü seni her açıdan muhteşem şekilde destekliyor. Bunun etkisini tümüyle üzerinde hissedeceksin.

Yay Burcu 2019 Bahar Sağlık Yorumu

Yay Burcu sağlığı 2019 bahar döneminde kazalara açık olacak. Hızlı ve tempolu günlerden geçiyorsun. Dalgın, yorgun ve dikkatsiz olabilirsin. Böyle zamanlarda önlem olarak tehlikeli işlerden uzak durman iyi olacaktır. Uykusuz araç kullanma, kesici aletlerle iş yapma ve basit yaralanmalara karşı dikkatli ol.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.