14 Mayıs Günlük Burç Yorumları

8.430
14 Mayıs Günlük Burç Yorumları

14 Mayıs 2019 Salı Günlük Burç Yorumları; Burcunuzun günlük yorumlarına bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Günlük yorumlarınızı takip ederken yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ediyoruz.

Koç Burcu Bugün

Uzun süredir beklediğiniz, ihtiyacını hissettiğiniz sakin ve huzurlu ortama kavuşuyorsunuz. Huzurlu haliniz çevrenizde de hissedilecek ve güven duyulacaksınız. Sosyal çevre ve iş hayatınızda insanlar size fikirlerini açabilir, fikrinizi sorabilir hatta yardım isteyebilirler. Elinizden geldiği kadar fikir verme ve yardımdan kaçınmayın. Bunları yaparken kendi fikirlerinizi de geliştireceksiniz.

Boğa Burcu 14 Mayıs

Aileniz, arkadaş veya iş çevreniz ile ilgili geçecek bir gündesiniz. Gerçekleşecek konuşmalar hedef ve düşüncelerinize yön verebilir. Sizin fikir ve hedefleriniz ile tam uyuşmasada, yeni görüşleri değerlendirip, kendi hedeflerinize ve fikirlerinize adapte edebilirsiniz. Değişik fikirleri değerlendirmek hedefinize daha kısa sürede ulaşmayı sağlayabilir.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Son günlerde ihmal ettiğiniz çevrenizle ilgilenmelisiniz. Sosyal bağlarınızı tekrar güçlendirmeniz gerek. Çevrenizdeki olumsuz bir durum sizin çabanızla düzelebilir. Çevrenizle ilgilenmeniz ve birlikte olmanız gereken zamanlar. Karşılıklı yardımlaşmalar ile sonuçlanabilecek. Kendinizi yorgun hissedebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Bugün

Sağlık ve huzur konusunda sizin çevrenize yardım etmeniz gereken bir gün oabilir. Kendi sağlığınızla ilgilenmeniz gereken durum da olabilir. Bu konuda aile ve çevreden yardım alabilirsiniz. Eğitim konusunda destek alacaksınız. Çevrenizdeki bir anlaşmazlığı çözme çabası içindesiniz. Zorlu olsada işbirliği ile güzel sona erecek bir uğraşınız olacak diyebiliriz.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ek gelir arayışı içine girebileceğiniz bir gündesiniz. İş veya okul hayatınızda bir sınavı başarı ile geçiyorsunuz. Beklenmedik harcamalar yapmayın. Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek.

Başak Burcu Günlük Yorum

İstediklerinizi elde etmek için çabalayacağınız bir gündesiniz. Sakin olmaya, tedbirli karar vermeye ihtiyacınız var. Acele etmeyin yaptığınızı tekrar tekrar iyice düşünün. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız.

Terazi Burcu Bugün

Sağlıklı ve zinde bir gün yaşamanız mümkün. Fakat müzmin hastalığınız varsa ona dikkat edin. Maddi açıdan olumlu gelişmeler olabilir. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Hedeflerinizi öncelik sırasına koyarsanız daha kolay başaracaksınız.

Akrep Burcu Günlük

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Fakat dostlarınız size yardıma hazır. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin ve bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Hoşnutsuzlukla içinize kapanabilir yada çevre değişikliği arayışına girebilirsiniz. Aşk ve sevgi duygunuz yüksek bir gün.

Yay Burcu Bugün

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. İşyerinden veya pozisyonunuzdan memnun değilseniz kariyer veya daha iyi bir yer arayışı içine girebilirsiniz. Gelecek kaygınız bu dönemde biraz yersiz. Sağlıklı bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün gergin bir ruh haliniz olmasından kaynaklanabilir. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Aşk ve sosyal çevrenizde olumlu yaklaşımlar söz konusu. Daha iyimser düşünmeye çalışın.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ailenizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedefsiz coşkunuz sizi sandığınız gibi ileri taşımak yerine yavaş yavaş yıpratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskılamazsanız yol alamazsınız. Maddi açıdan kendinizde veya ailenizde olumlu gelişme gerçekleşebilir. Sağlığınıza bugün dikkat edin. Hırs ve coşkunuz sağlığınızı tehdit ediyor.

Balık Burcu Bugün

İş veya eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler var. Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün ve iletişim yeteneğinizi kullanın. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Aşk hayatınızda pürüzlerin çözüleceği bir dönemdesiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.