Boğa Burcu Ağustos 2019 Yorumu

10.663

BOĞA Burcu Ağustos 2019’da enerjik bir aya adım atıyorsunuz. Hayatınızda var olan durağanlıktan uzaklaşacak ve dopdolu heyecan verici bir yaşam biçimine merhaba diyeceksiniz.

Boğa Burcu Ağustos 2019 Yorumu

İş hayatınızda ki tempo bu sıralar biraz ağırlaşabilir. Buna ayak uydurmanız için kendinize özen göstermeniz gerekebilir. Finans açısından rahat edeceğiniz bir dönem sizi bekliyor olacak. Bugüne kadar yapmış olduğunuz bir birikiminiz var ise onu hayırlı bir iş için harcama kararı alabilirsiniz.

Yeni Ay ve Dolunay Boğa Burcunu Nasıl Etkileyecek

1 Ağustos 2019 Aslan Yeniayı uzun uzun düşüneceğiniz bir evreye sokabilir sizi. Hayatınızı değiştirecek olan fırsatlar karşınıza çıkabilir ve bu konulara kafa yormanız gerekebilir.

15 Ağustos 2019 Kova Dolunay sayesinde iş hayatınızda yada eğitim hayatınızda yenilikler ile karşılaşabilirsiniz. Bu yenilikler size oldukça iyi gelecek ve rahat bir nefes almanızı sağlayacak.

Boğa Burcu Ağustos 2019 Aşk Yorumu

BOĞA Burcu Aşk Hayatı Ağustos 2019’da ipleri elinize alma zamanı gelecek. İlişkiniz bu ay içerisinde farklı boyuta geçiş yapabilir ve ilişkide sözü geçen kişi siz olabilirsiniz. Ancak bu durumun dengede kalması her iki durum için enn iyisi olacaktır. Yalnız olan boğa burçları bu ay içerisinde beklemediğiniz kişiden bir itiraf alabilirsiniz. Bu itiraf sizi her ne kadar şaşırtsa da zaman içerisinde karşınızda ki kişinin sizin için doğru kişi olduğunu anlayacaksınız. Bu kişi ile yeni bir ilişki kurma yoluna doğru ilerlemeyi tercih edeceksiniz.

Boğa Burcu Ağustos 2019 Aile ve İlişkiler

BOĞA Burcu Ağustos 2019 aile ve ilişkilerinde üzerine daha fazla sorumluluk yüklemek isteyen kişiler olabilir. Zaten yetirince sorumluluğun olduğunu düşünüyor ve daha fazlasını kaldıramayacağına inanıyorsun. Bu düşüncelerini açık bir şekilde belirtmen gerekecek. Yakın çevrende seni çekemeyen bir kişi var bu kişi iş hayatındaki başarından ikili ilişkilrinde ki düzenli hayata kadar kıskanıyor. Farkındalığını arttırarak bu kişi hayatından çıkarmak isteyebilirsin.

Boğa Burcu Ağustos 2019 Sağlık

BOĞA Burcu Ağustos 2019 sağlık açısından şanslı bir aya giriyorsun. Ruhsal sıkıntıların ve umutsuz yaklaşımların ortadan kalkacak. Daha enerjik ve daha hayat dolu bir yaşam tarzına geçmek isteyeceksin. Beslenme şeklin zaten düzenli olduğu için sağlığında bu ay içerisinde bir sıkıntı yaşamayacaksın.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.