Koç Burcu Kasım 2019 Aylık Yorum

21.413

Koç Burcu Kasım 2019 Yorumunuz; Kasım ayı içerisindeki gezegen hareketleri, yeniay ve dolunay burcunuzu nasıl etkileyecek? Koç burçlarını bu ay aşk hayatında neler bekliyor? Koçlar için aile ve arkadaş ilişkilerinde dikkat etmesi gerekenler neler? İşte aylık burç yorumlarınız…

Koç Burcu Kasım 2019 Aylık Yorum

Geçen iki ay içerisinde olumsuzluklar yaşadıysanız bu ay içerisinde bu durumları toparlayabileceksiniz. İçsel olarak bir rahatlama içerisine gireceksiniz. Olumsuzlukları bir kenara bırakarak daha çok olumlu ve pozitif bir bakış açısına sahip olacaksınız. Ayın başından itibaren kendinizi tedavi etmeye başlayacaksınız ve oldukça başarılı olacaksınız. Sizin için bol bol arınacağınız ve kendinize iyi gelen konulara odaklanacağınız bir ay olacak.

Yeniay ve Dolunay Koç Burcunu Nasıl Etkileyecek

12 Kasım 2019 Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay para evinizde olacak. Maddi açıdan rahatlayacaksınız. İş hayatınızda ki kazancınızı yükseltebilirsiniz. Borcunuz var ise bu borçları da rahat bir şekilde kapatabileceksiniz.

26 Kasım 2019 Yay burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sayesinde güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni ay 9. evinizde olacağı için iş hayatınızda şanslı olacaksınız. Alacak olduğunuz kararlar oldukça sizi ileriye götüren kararlar olacak.

 

Koç Burcu Kasım 2019 Aşk Yorumu

Venüs yay burcuna geçtiğinde kendinizi net bir şekilde ifade etmeye başlayacaksınız. Partneriniz ile alakalı sorunlarınız var ise bunları çözmeye odaklı bir plan program yapma sürecine girebilirsiniz. Öz güveniniz yerine gelecek ve partnerinize karşı yeni yaklaşımlarda bulunacaksınız. İlişkinize heyecan getirecek yeni etkinlikler ve kurslara dahil olabilirsiniz. Birbirinizi oldukça iyi anlayabileceğiniz ve kişisel hayatlarınıza saygı duyacağınız bir ay içerisinde olacaksınız.

Koç Burcu Kasım 2019 Aile ve ilişkiler

Aile içerisinde bir kadından güzel bir destek alabilirsiniz. Tam herşey olumsuz gidiyor zannettiğiniz noktada aileniz güzel bir şekilde yardımınıza yetişecektir. Aile içerisinde geçmişte yaşanmış sıkıntılı olaylar varsa bunları çözebileceksiniz. Kardeşleriniz var ise onlardan güzel haberler alabilirsiniz. Aile içerisinde bir kişinin başarısına şahit olabilirsiniz. Bu başarı sayesinde sizinde yüzünüz gülecek. Aileniz ile birlikte güzel dakikalar geçireceksiniz.

Koç Burcu Kasım 2019 Sağlık ve Kariyer

Mars terazi burcuna geçtiğinde iş hayatınızda olumlu gelişmeler kendisini gösterecek. Olumsuz giden ve sizi üzen durumlar söz konusu ise bunları toparlamaya başlayacaksınız. Kariyeriniz ile ilgili bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Fakat bu kararları alırken çevrenizde güvendiğiniz insanlara da danışmanız da fayda olabilir. Bu ay içerisinde sağlığınıza biraz daha dikkat etmeye çalışmalısınız. Uyku düzeniniz bozuksa biran önce bunu toparlamaya çalışmanız da fayda var.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.