İkizler Burcu Aralık 2019 Yorumu

İkizler burcu olanlar ve yükselen burcu ikizler olanlar aralık ayında odak noktanız genellikle ikili ilişkilerde olacak. 9 aralık merkür yay burcuna geçtiğinde etrafınızdan güzel destekler ve fikirler alabilirsiniz.

İkizler Burcu Aralık 2019 Yorumu

22 aralık güneş oğlak burcunda olacak ve 8. eviniz etkilenecek. Maddi açıdan etkileneceğiniz bir süreç olacak. Finans durumunuzda kafanızı karıştıran durumlar varsa bunları netleştirmeye çalışabilirsiniz. Aralık ayında ortaklık için teklifleri gelirse bu tekliflere karşı biraz geri durabilirsiniz. Jüpiter 2 aralıktan itibaren 8. evinizde olacak büyük bir para kaynağı elde edeceksiniz.

Yeni Ay ve Dolunay İkizler Burcunu Nasıl Etkileyecek

12 aralık ikizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Hayatınızın gidişatı için mühim bir karar alabilirsiniz. Kendinizle ilgili uzun zamandır gizli tuttuğunu bir konu varsa bu konuyu da açıklamak isteyebilirsiniz.

26 aralık oğlak burcunda güneş tutulması ve yeni ay 8. evinizde gerçekleşecek. Almış olduğunuz borç varsa bunu ödeme imkanınız olacak. Sizden alınan bir para varsa da bu parayı kısa zaman içerisinde alacaksınız. Maddiyatınızı etkileyecek yeni kararlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu Aralık 2019 Aşk Yorumu

9 aralık merkür yay burcuna geçecek. Aşk hayatınızda yenilikler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle veya eşinizle var olan sorunlarınızı çözebileceksiniz. Evli olan ikizler burçları çocuğunuz yoksa aralık ayında çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Eşinizle aranızda ki gerginlik tamamen bitiyor ve ikiniz içinde huzur dolu bir aşk hayatına adım atıyorsunuz. Evli olmayan ikizler burçları ise aralık ayında aşk hayatınıza dair bir takım yeni kararlar alacaksınız. Bu kararlardan biri sevgilinizi rahatsız edecek bir karar olabilir. Bu yüzden kararı hayatınıza geçirmeden önce partnerinizle düzgün bir şekilde oturup konuşmaya ihtiyacınız olacak.

İkizler Burcu Aralık 2019 Aile ve İlişkiler

Aralık ayı boyunca mars akrep burcunda olacak. Bu durum çalışma ortamınız da yer alan kişilerle iletişiminizi etkileyebilir. Size karşı kıskançlık besleyen bir arkadaşınızın farkına varabilirsiniz. Siz her ne kadar o kişiye karşı sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışsanızda çok fazla etkili olmayacak. 9 aralık merkür yay burcunda olacak aile içerisinde bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz varsa bu sıralar bir sıkıntı içerisinde olabilir. Sizden yardım isteyebilir olabildiğince ona yardım etmeye çalışacaksınız.

İkizler Burcu Aralık 2019 Sağlık ve Kariyer

12 aralık’ta gerçekleşecek olan dolunay sağlığınızı biraz etkileyebilir. Bu hafta içerisinde biraz daha dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda bu süreçte dış görünüşünüzle alakalı bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Mars 6. evinizde olacak bu yüzden ruhsal olarak biraz yorgun düşebilirsiniz. İş hayatınız çok hareketlenecek ve yorulacaksınız. Kariyerinizde bu ay herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacak fakat siz emek harcamaya devam edin. 2 aralık jüpiter’in 8. evinizde olması sağlığınıza dikkat çekebilir. Farkında olmadığınız sağlık sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.