Aslan Burcu 2020 Kış Yorumu

7.267

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 2020 kış döneminde yeniliklere açık olacaksınız. Daha çok bir şeyler öğrenebilir ve kendinizi geliştirmek adı altında yeni eğitimlere dahil olabilirsiniz.

Aslan Burcu 2020 Kış Yorumu

21 Aralık tarihinden başlayarak Aralık ayının sonuna kadar iş hayatınıza ve yapmanız gereken sorumluluklara odaklanacaksınız. Bu dönemde kendinize güvenin ve olabildiğince hayallerinizin peşinden gitmeye çalışın. Gerçekten inanırsanız istediğiniz durumların yavaş yavaş gerçekleştiğini fark edeceksiniz.

Aslan Burcu 2020 Kış Aşk Yorumu

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar aşk hayatınızda bir güvensizlik varsa 11 Ocak tarihinden sonra bu durum tersine dönecek. Uranüs boğa burcunda ileri hareketine başlayacak ve sizin güvensizlikleriniz ortadan kalkacak. Yalnız olan Aslan burçları geçmişten bir eski sevgili durumu var. Ocak ayı içerisinde sizinle tekrar iletişime geçmek isteyebilir. Siz olabildiğince kendi yolunuzdan şaşmaya devam edin. Kendinizde emin olamadığınız bazı durumlar var bunların üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu 2020 Kış Aile ve İlişkiler Yorumu

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 7 Şubat tarihinde Venüs Koç burcuna geçiş yapacak ve aile içi ilişkilerde yolunda gitmeyen durumlar varsa eğer düzelmeler ortaya çıkacak. Aynı zamanda ailenizden bu dönemde güzel bir destek alabilirsiniz. 19 Şubat tarihinde Güneş Balık burcuna geçiş yapacak ve ikili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ruh haliniz biraz karışık olacağı için karşınızdaki kişileri düşünmeden yargılama sürecine girebilirsiniz. Bu yüzden biraz daha sakin kalmanız da fayda var.

Aslan Burcu 2020 Kış Sağlık ve Kariyer Yorumu

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 4 Mart tarihinde Merkür Kova burcuna geçiş yapacak ve yoğun bir iş hayatınız olduğu için fiziksel olarak bazı sağlık problemleriniz ortaya çıkabilir. 20 Mart tarihinde ise Güneş Koç burcuna geçecek ve kariyeriniz ile ilgili bazı sorumlulukların üstünden tekrar geçmek isteyebilirsiniz. Mart ayının sonlarına doğru iş hayatınızda güzel yenilikler ile karşılaşabilirsiniz. Atacak olduğunuz yeni imzalar ve yeni projeler var. Karşınıza çıkan sorunlardan kaçmak yerine o sorunların üstüne gitmeyi denemelisiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.