11 Ocak 2020 Günlük Burç Yorumları

22.247
11 Ocak 2020 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Bugün

İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise sahiplenici duygular içinde olmanız, karşınızdakinin canını sıkıyor. Biraz esnek olmayı denemelisiniz. Mide ağrılarınızın nedeni, düzensiz beslenmenizdir. Yediklerinize dikkat etmek zorundasınız.

Boğa Burcu 11 Ocak

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir günde, çevreniz her konuda sizi destekleyecek. Gizli arzuların sizi ele geçirmesine izin vermemeli ve uçuk duygulardan uzak kalmalısınız. Bugün sağlığınıza gereken önemi vermiyorsunuz. Oldukça dikkatsiz bir gününüzdesiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Bugün işinizle ilgili önemli kararlar vermeniz gereken bir gün. Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Kararlarınızı yakınlarınıza da danışmak doğru adım atmak için yerinde olabilir. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir. Dikkatli olmalısınız. Göğüs kısmınızı sert rüzgardan ve soğuktan korumalısınız.

Yengeç Burcu Bugün

Aşk hayatınızda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız. Zamanla fikir değiştirecektir. İş hayatınızda ise koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için kendinizi zorlamamalısınız. Her şey düzelecek. Sinirlendiğiniz de, sağlığınızın etkilendiğini biliyorsunuz. Böyle anlarınızda bulunduğunuz ortamı terk edin.

Aslan Burcu Günlük Yorum

İlişkinizde, bazı olayların özel olduğunu düşünürseniz, kendinizi çevrenizle kıyaslamamanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Olayları zamana bırakmalısınız. Soğuk havada boğaz ve boynunuzu koruyun. Aksi halde öksürük, farenjit gibi rahatsızlıklar oluşabilir.

Başak Burcu 11 Ocak

Özel hayatınız enerjinizi çok düşürüyor. Aile içi kavgalarınıza artık son vermenin zamanı geldi. Olaylara daha soğukkanlı yaklaşmalısınız. İşinizle ilgili ise artık ayağa kalkmalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz. Güneş sizin enerji kaynağınız, yürüyüşler ruh ve beden sağlığınıza iyi gelecektir.

Terazi Burcu Bugün

Sevdiğiniz kişi her konuda size fazla güveniyor. Bugün onunla yeni konuları görüşeceksiniz. İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Biraz sabırlı davranın. Bugünlerde baş bölgenizi yeterince korumadığınız için, duyu organlarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük

Kuvvetli öngörülerinizle her şeyi çok çabuk çözüyorsunuz ancak bunu tek başınıza yapmak yerine ortak kararlar almaya çalışmalısınız. Aksi takdirde işinizle ilgili yalnız kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız rakip değil, unutmayın. Aynı tavırözel hayatınızda da sizi zora sokabilir. El becerinizi sergileyeceğiniz güzel bir gün. Hobilerinize daha çok vakit ayırmalı, zamanı değerlendirmelisiniz.

Yay Burcu Bugün

Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeyi seviyor olmanız, insanlarla aranızda problemlere neden oluyor. Özellikle işinizle ilgili konularda ortak kararlar almaya çalışmalısınız. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Partnerinizle aranızdaki olumsuz kıskançlığa bir an önce son vermelisiniz. Birbirinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.. Yakıcı ve kesici şeylerden uzak kalmalı, yolda yürürken dikkatli, olmalısınız. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler için biraz sabır. Kısa zamanda kazanan siz olacaksınız.

Kova Burcu Günlük Yorum

Bugün başarılı bir gününüz. Partnerinizle aranızdaki, olumlu gelişmeler sizi oldukça memnun ediyor. Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Ekip çalışması sizin en başarılı olduğunuz konu. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

Balık Burcu Bugün

İşinizle ilgili önemli gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Beklenmedik gelişmeler sizi hem sevindirecek hem de şaşırtacak. Ani çıkan fırsatların ardında gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Çevrenize şans vermelisiniz. Sinirleriniz oldukça duyarlı. Sizi üzen en küçük olay, canlılığınızın kaybolmasına neden oluyor. Partnerinize bu günlerde daha fazla zaman ayırmalısınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.