Aslan Burcu Şubat 2020 Yorumu

16.301

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar aşk hayatınız oldukça ön plana çıkabilir.

Aslan Burcu Şubat 2020 Yorumu

Hayatınıza girmek isteyen kişiler olacak. Bu dönemde kafanız biraz karışabilir. Bu karışıklığa son vermek ve sizin elinizde olacak. Enerjinizi toplayabileceğiniz bir ay olacak sizin için. Uzun zamandır süregelen ve aşamadığınız sorunlarınızın üzerine duracak ve farklı bakış açılarına sahip olacaksınız. İç dünyanızda yaşanan karmaşıklık biraz durulacak.

Yeni Ay ve Dolunay Aslan Burcunu Nasıl Etkileyecek

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 9 Şubat tarihinde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek ve size yakın olan kişilere suçlayıcı tavırlarla yaklaşabilirsiniz. Aileniz ile ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ortak bir paranın gelişi söz konusu olabilir.

23 Şubat tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve rahatlayacak olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Her ne kadar yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de henüz buna hazır olmayabilirsiniz.

Aslan Burcu Şubat 2020 Aşk Yorumu

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar aşk hayatınız hareketlenecek. Partneriniz ile birlikte ilişkinize iyi gelen noktalara odaklanacaksınız. Şubat ayı ikinizinde eğleneceği ve keyif alacağı bir ay olacak. Sorunlarınız varsa eğer bunları konuşmak için güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Yalnız olan Aslan burçları ise kısmetiniz bu ay açık olacak. Çevrenizde sizden hoşlanan kişilerin varlığından haberdar olabilirsiniz. Bir ihtimal seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Aslan Burcu Şubat 2020 Aile ve İlişkiler

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar 17 Şubat tarihinde Merkür Balık burcuna geçiş yapacak ve aileniz ile iletişiminiz güçlenecek. Aileniz ile birlikte yaşıyorsanız eğer bu ay kendiniz bir eve çıkmak isteyebilirsiniz. Daha çok kendinizi özgür hissetmek istediğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Sosyal çevreniz oldukça hareketli. Yeni insanlarla tanışabilir ve yeni işler yapmak için konuşabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa eğer onları olumsuz şekilde etkileyen bir olaya şahitlik edebilirsiniz.

Aslan Burcu Şubat 2020 Sağlık ve Kariyer

Aslan burcu olanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar Şubat ayında da işleriniz oldukça yoğun bir şekilde ilerlemeye devam edecek. Kariyeriniz için vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını güzel bir şekilde alabilirsiniz. Karşınıza paranızı ikiye katlayacak olan fırsatlar çıkabilir. Bu konuda biraz daha cesaretli olmanıza ihtiyaç var. Şubat ayının başından itibaren bir takım sağlık sorunlarıyla mücadele edebilirsiniz. Hem fiziksel hemde ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.