Terazi Burcu 2020 İlkbahar Yorumu

7.044

Geçmişte almış olduğunuz yanlış kararlar varsa eğer bunları da düzeltmek için yeni çözüm yolları arayabilirsiniz.

Terazi Burcu 2020 İlkbahar Yorumu

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu terazi olanlar bu dönemde ertelemiş olduğunuz durumların üzerine tekrar durmak isteyebilirsiniz. Bazen her ne kadar karşınıza çıkan engelleri çaba sarf edip aşmak isteseniz de aksiliklerden dolayı bir türlü aşamıyorsunuz. Ama bu sıralar çevrenizden alacak olduğunuz destekler sayesinde aşabileceksiniz. Geçmişte almış olduğunuz yanlış kararlar varsa eğer bunları da düzeltmek için yeni çözüm yolları arayabilirsiniz.

Terazi Burcu 2020 İlkbahar Aşk Yorumu

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu terazi olanlar aşk hayatınızda duygusal anlamda iniş çıkışlarınız olabilir. Bu yüzden biraz partnerinizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz ama bunun bir çözüm olmadığını anlayacaksınız. Açık bir şekilde eşinizle veya sevgiliniz ile bu konuyu konuşmak isteyeceksiniz. İlişkisi olmayan Terazi burçları ise ilkbahar döneminde yeni aşklar ile karşılaşabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz bir kişiden size karşı güzel şeyler duyabilirsiniz ama sizin aklınızda başka bir kişi olacak.

Terazi Burcu 2020 İlkbahar Aile ve İlişkiler Yorumu

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu terazi olanlar aile içerisinde anne veya babanız size karşı biraz daha saygı duymaya başlayabilir. Yakın zaman içerisinde aile içi bir sıkıntı gerçekleşebilir ve bu durumu siz yoluna koyabileceksiniz. Sosyal çevrenizden bu sıralar biraz uzaklaşmak isteyeceksiniz. Daha çok kendiniz ile baş başa kalıp daha sakin vakit geçirme isteğiniz olacak. Görmediğiniz bir arkadaşınız varsa eğer onunla görüşebilirsiniz ve hasret giderebilirsiniz.

Terazi Burcu 2020 İlkbahar Sağlık ve Kariyer Yorumu

Terazi burcu olanlar ve yükselen burcu terazi olanlar iş yerinizde elde etmiş olduğunuz başarıları kıskanan bir kişi var. İlk başlarda size kendini fazlasıyla iyi göstermeye çalışmış ama durum o şekilde olmadığınız fark edeceksiniz. Kariyerinizde bu dönemde bir yükseliş olmayacak. Üstlerinizden beklediğiniz haberler varsa bunu gecikmeli olarak alabilirsiniz. Kronik herhangi bir rahatsızlığınız varsa eğer ilkbahar döneminde biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.