Yengeç Burcu Haziran 2020 Yorumu

Bu ay içerisinde aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Yeni işlere adım atmadan önce yarım kalmış işlerinize odaklanmalı ve ilk olarak onları tamamlamaya çalışmalısınız.

Yengeç Burcu Haziran 2020 Yorumu

18 Haziran 2020 Merkür sizin burcunuzda transit yapacak ve geçmişinize odaklanacaksınız. Geçmişi geride bırakmanın zamanı geldi artık önünüze bakmalı ve geleceğiniz için kendinize yeni hedefler belirlemelisiniz. Duygularınızla baş başa kalacağınız anlar çoğalabilir. Bu durum içerisine girdiğinizde kendinize çok yüklenmemeye çalışın. Nasıl etrafınızdaki insanların konularına objektif yaklaşıyorsunuz aynı şeyi kendiniz içinde yapmalısınız.

Yeni Ay ve Dolunay Yengeç Burcunu Nasıl Etkileyecek

5 Haziran 2020 Yay burcunda Dolunay gerçekleşecek ve artık bazı şeylerden emin oluyorsunuz. Hayatınız ve özellikle kalbinizden tamamen çıkarmak istediğiniz bir kişi varsa bunu yapma cesareti bulabileceksiniz.

21 Haziran 2020 Yengeç burcunda Yeniay gerçekleşecek ve hedeflerinize odaklanmalısınız. Yapmanız gereken işleri ertelemeyin elinizden geldiğince yeni adımlar atın. Karşınıza çıkan engeller sizi zaman zaman bezdirebilir ama siz kendinize güvenin.

Yengeç Burcu Haziran 2020 Aşk Yorumu

25 Haziran 2020 tarihinde Venüs ileri hareketine dönecek ve ilişkiniz için yeni bir dönem başlıyor. Bugüne kadar ortak noktada buluşmak ta zorlandığınız konu için değişiklik yaşayacaksınız. Partneriniz sizi daha çok anlayacak ve sizin istediğiniz gibi bir ilişki dinamiği olması için elinden geleni yapacak. Geçmişte yapmış olduğunuz hataları telafi etmek isteyebilirsiniz. Her ne kadar bundan haberi olmasa da siz kendi içinizde bazı şeyleri telafi edebileceksiniz.

Yengeç Burcu Haziran 2020 Aile ve İlişkiler

21 Haziran 2020 tarihinde Güneş sizin burcunuza geçiş yapacak ve arkadaş çevreniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sizi anlamadığını ve kötü zamanlarınızda yanınızda olmayan arkadaşınız ile aranızdaki bağı bitirmek isteyebilirsiniz. Ailenizi önemsiyorsunuz ve bunun farkına onlarda varacak. Birbirinize karşı olan güveniniz yerine gelecek ve uzun zamandır sizinle paylaşmak istedikleri bir durumu rahatlıkla anlatabilecekler.

Yengeç Burcu Haziran 2020 Sağlık ve Kariyer

İş hayatınız ile ilgili kendinize daha açık ve dürüst olmanız gerekiyor. Mutsuz olduğunuz bir işte çalışıyorsanız o işten ayrılmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz de bir yerlere gelmek için yarım kalan işlerinizi tamamlamanız gerekiyor. Maddi açıdan birikim yapmaya devam ediyorsunuz. İlerleyen zamanlarda yapmış olduğunuz bu birikimin faydasını görecek ve iyi ki diyeceksiniz. Bu ay sağlığınız için kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçme kararı alabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.