Merkür Güneşin Kalbinde Ne Düşündüğünüze Dikkat Edin

23.874
Merkür Güneşin Kalbinde Ne Düşündüğünüze Dikkat Edin

İletişim, akıl ve zeka gibi konuları temsil eden Merkür gezegeni 1 Temmuz tarihinde Güneş’in kalbinde olacak.

Bir gezegenin Güneş’in kalbinde olması demek, o gezegen ile güneşin aynı anda, aynı burç ve derecede buluşması demektir. Bu süreçte aklınızdaki düşüncelerinize dikkat etmelisiniz. Düşündükleriniz ve isteklerinizin gerçekleşmesi için ideal bir zamandayız.

İlginizi Çekebilir ➔  Mars Koç Transiti Burç Yorumları - 28 Haziran 2020

Ne Dilediğinize ve Düşündüğünüze Dikkat Edin

Ani tepkiler vererek kararlar almamalı biraz kendinize ve etrafınızdaki insanlara zaman tanımalısınız. İçinizden geçirdiğiniz bir dilek gerçekleşebilir eğer bu istemediğiniz bir şeyse o anlık öfkeyle daha sonrasında pişman olabilirsiniz. Bu dönemde biraz daha içinize yönelmeli ve sizi rahatlatacak ve iyi gelecek olan şeyler yapmalısınız.

Kötü Duygularınızı Kontrol Etmelisiniz

Kin tuttuğunuz veya öfke duyduğunuz kişilere karşı olan duygularınızda yükseliş olabilir. Bunun nedeni ise Mars gezegenin Koç burcunda olması ve aynı zamanda 3 Temmuz tarihinde Merkür ve Mars’ın kare açı yapması.Duygularınızla yüzleşmeli ve bu duyguları daha fazla şiddetlendirmeden söndürmenin yollarını aramalısınız.

İçinizden atamadığınız ve unutamadığınız hatta öfke duyduğunuz her ne varsa bunun üzerine düşünmeli ve daha sonra bunların dışında kalan iyi yönleri de bulmaya çalışmalısınız. Hayatta insanların hata yapabildiğini unutmamalı ve öfke veya kin gibi duyguların kimseye faydası olmadığını aklınızdan çıkarmamalısınız.

Kendinizi Dinleyin

1 Temmuz tarihinde önemli olan nokta kendi düşünceleriniz ile baş başa kalmanız olacaktır. Size iyi gelecek olan meditasyon gibi iç sesinizi dengeleyecek aktiviteler yapabilirsiniz. Duygularınızla barışmalı ve bu sadece ne istediğinize odaklanmalısınız. Maddi ve manevi anlamda tüm istekleriniz evren ile birleşecek. Size karşı hata yapmış olan kişilere daha fazla öfke beslemenize gerek yok. Olayları durumun şartlarını göz önünde bulundurarak düşünmeli ve içinizdeki iyimserliği dışarıya çıkarmaya çalışmalısınız.

Kendinizle baş başa kalarak aslında derinlerde yatan ama yüzleşmekten korkutuğunuz duygu ve düşünceleriniz ile de karşılaşabilirsiniz. Kendinize dürüst olarak bunları kabullenmeye çalışmak manavi anlamda daha iyi bir noktaya gelmenize yardımcı olacaktır. Kendi iç sesinize ve duygularınıza güvenin. İstediğiniz şeylere odaklanın ve bunların gerçekleşmesi için sadece zaman tanıyın.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.