Başak Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

9.141
Başak Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

Yönetici gezegeniniz olan Merkür 27 Eylül 2020 tarihinde Akrep burcuna geçiş yapacak ve yeni sorumluluklar almaktan korkmayın. Karşınıza güzel fırsatlar çıkacak ama önemli olan nokta sizin bunlara nasıl yaklaştığınız olacaktır. 10 Kasım 2020 tarihinde ise yönetici gezegeniniz olan Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak, sizin için önemli gelişmelerin başlangıçları olacak. Hayatınızda yolunda gitmeyen durumları rahatlıkla tespit edebileceksiniz ve bunları için elinizden geleni yapmaya hazır olacaksınız.

Başak Burcu 2020 Sonbahar Aşk Yorumu

2 Ekim 2020 tarihinde Venüs sizin burcunuza geçiş yapacak ve partnerinizin hareketlerinde sizi tedirgin eden ve güvensizliğe neden olan durumların esas kaynağını bulabileceksiniz. Neden ona güvenmediğinizi ona açık bir şekilde açıklayacaksınız. 1 Aralık 2020 tarihinde ise yönetici gezegeniniz olan Merkür Yay burcuna geçiş yapacak, ilişkinizde yeni başlangıçlar yapmak için aceleci olursanız bu durumun olumsuz yan etkileri ile karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu 2020 Sonbahar Aile ve İlişkiler Yorumu

Yönetici gezegeniniz olan Merkür 14 Ekim 2020 tarihinde Akrep burcunda geri hareketine başlayacak ve yakın arkadaşınız ile aranızda geçen bir tartışma sizin ona karşı hırs yapmanıza neden olabilir. Arkadaşlık ilişkinizi bitirmek istiyorsanız bile bunu daha sakin bir zaman diliminde yapmaya çalışın. 21 Aralık 2020 tarihinde ise yönetici gezegeniniz olan Merkür Oğlak burcuna geçiş yapacak, ailenize karşı almanız gereken sorumlulukları ihmal edebilirsiniz. Kardeşleriniz varsa eğer bu durumlarla biraz onların ilgilenmesini isteyebilirsiniz.

Başak Burcu 2020 Sonbahar Sağlık ve Kariyer Yorumu

4 Kasım 2020 tarihinde yönetici gezegeniniz olan Merkür Terazi burcunda ileri hareketine başlayacak ve işiniz ile ilgili gitmiş olduğunuz bir eğitimde tanıştığınız bir insan size güzel fırsatlar sunabilir. Kariyerinizdeki yükselişi planlarken daha tedbirli ve gerçekçi olmanızda fayda var. Ciddi bir sağlık sorununuz yoksa bu dönemde ameliyat gibi yada estetik gibi işlemlerden uzak durmaya çalışın. Özellikle dış görünüşüzde değiştirmek istediğiniz yerler varsa bunun üzerine biraz daha düşünebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.