Akrep Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

5.831
Akrep Burcu 2020 Sonbahar Yorumu

27 Eylül 2020 tarihinde Merkür sizin burcunuzda geçiş yapacak ve iletişim sorunu yaşamanız yüksek bir ihtimal olacaktır. Daha önce başkasına anlattığınız bir konu yanlış anlaşılmış olabilir. 15 Kasım 2020 tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşecek ve ikili ilişkilerinizi gözden geçirerek sizi tedirgin eden kişilerden uzak kalmaya çalışacaksınız. Yönetici gezegeniniz olan Plüton ise 4 Ekim 2020 tarihinde düz hareketine başlayacak ve üzerinizde baskı hissettiğiniz çoğu durumdan rahatlıkla kurtulabileceksiniz.

Akrep Burcu 2020 Sonbahar Aşk Yorumu

14 Kasım 2020 tarihinde Merkür sizin burcunuzda geri hareketine başlayacak ve aşk hayatınızda ailevi nedenlerden kaynaklı sorunlar varsa bunlara çözüm yolu bulmak isteyeceksiniz. 21 Kasım 2020 tarihinde Venüs ise sizin burcunuza geçiş yapacak, partneriniz ile birlikte ortak hedefler belirleyebilir ve bunda ilerlemek için hayatınıza yeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. Bu atılımlar ilişkinizi toparlayacak ve her iki tarafında kafasının rahatlamasına neden olacak.

Akrep Burcu 2020 Sonbahar Aile ve İlişkiler Yorumu

23 Ekim 2020 tarihinde Güneş, sizin burcunuza geçiş yapacak ve çevrenizdeki insanları gerginliğiniz yüzünden kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Biraz nefes almaya çalışmalısınız. Arkadaşlık ilişkilerinizi ilgilendiren konuların üzerine fazla kafa yormamaya çalışın. Yönetici gezegeniniz olan Mars ise 14 Kasım 2020 tarihinde Koç burcunda ileri hareketine başlayacak, aileniz ile uzun zamandan beri konuşmak istediğiniz ama bir türlü konuşamadığınız konular var bu dönemde daha çok bunları konuşmak isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu 2020 Sonbahar Sağlık ve Kariyer Yorumu

28 Ekim 2020 tarihinde Merkür sizin burcunuzda geri hareketine başlayacak ve iş yerindeki insanların hatalarını çok fazla düşünmeyin. Sizin ne kadar hata yapma payınız varsa onların da o kadar yapma hakkı var. Bu yüzden biraz daha anlayışlı olmak her zaman en iyisidir. 10 Kasım 2020 tarihinde Merkür ise sizin burcunuza geçiş yapacak, sağlık sorunlarınızın fazla stres ve yorgunluktan kaynaklandığının farkına varacak ve bunun için yeni önlemler alacaksınız. .

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.