7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları

11.073

7 Mart 2021 Pazar Günlük Burç Yorumları: Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Çevrenizdeki insanlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İnsanlara karşı bakış açınız değişecek. Yeni insanlar tanımak ve sosyalleşmek istemeyebilirsiniz.

7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu 7 Mart Günlük Burç Yorumları

Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.

Boğa Burcu 7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları

Yapacağınız her işi önceden planlayarak yola çıkıyorsunuz. İlişkinizde kalıcı değerler peşindesiniz. Yakın dostlarınızın desteği sayesinde, önceden aklınıza koyduğunuz bazı isteklerinizi, kendi doğrularınızla sentezleyerek başaracaksınız. Bugün bir çok dostlarınızdan güzel haberler alacaksınız ve mutlu olacaksınız.

İkizler Burcu 7 Mart Günlük Burçlar

Bilinçaltınızdaki yerleşik düşüncelerin sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe isteklerinizi gerçekleştirme konusunda gecikmeler yaşamanız doğal. Siz olayları derin düşünüyor ve köklü sonuçlar peşinde oluyorsunuz. Bugün, ailenizin yaşlı bireyleri ile çatışmadan anlaşmayı denemelisiniz. Onların geleneksel yapılarını anlayışla karşılayın.

Yengeç Burcu 7 Mart Burç Yorumları

Eski konuların tekrar karşınıza çıkması konusunda şaşırabilir, bugün geçmiş hesapları ile uğraşabilirsiniz. Mesleki konularda sistemli oluşunuzu anlamak istemeyebilirler. Birlikte iş yaptığınız kişilerin sezgisel yeteneklerine oldukça güveniyor ve size faydası olan kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Yakın dostlarınızdan ilginç teklifler var.

Aslan Burcu 7 Mart Günlük Burç Yorumları

Ay bilinçaltınızı etkiliyor. Bugün bulunduğunuz duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Takıldığınız konularınızda haklı olabilirsiniz. Fakat inatçı tavırlarınızla hiçbir yere varamazsınız. Çünkü olaylara kendi vizyonunuzdan baktığınız müddetçe sağlıklı kararlar almanız gecikiyor.

Başak Burcu 7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları

Arkadaşlarınızla birlikte unuttuğunuz veya rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilir. Ay, duygusal konularda sorumluluk duygunuz artıyor. Partnerinizin veya çevrenizin her türlü sorumluluğunu yüklenebilirsiniz.

Terazi Burcu 7 Mart Günlük Burçlar

Bazen sizi anlamak zorlaşabiliyor. Çevrenize yardımcı olmak istediğiniz bir gün. Fakat sizden beklenen isteklerin fazlalığı karşısında bocalamanız mümkün. Bugün bazı işlerinizi askıya alabilirsiniz. Fakat bu durum, sizde yeni bir motivasyon depolanmasına neden olacak.

Akrep Burcu 7 Mart Burç Yorumları

Karşı cinsle aranızda önlemeyen bir yakınlık söz konusu. Özgürlük duygularınızı kimseye teslim etmeden aşk yaşamanın zor olduğunu bildiğiniz için bugün karışık düşünceler içinde olacaksınız. Değişimler içinde olmanıza rağmen, enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz.

Yay Burcu 7 Mart Günlük Burç Yorumları

Yaşamınızın değişen değerlerinden rahatsız olmadan, çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz. Bugün güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.

Oğlak Burcu 7 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları

Sosyal ilişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen, sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil. Kaçırdığınız fırsatların karşınıza çıkmasıyla aklınız karışabilir. Olumsuzlukların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyecek kadar mantıklı davranacaksınız.

Kova Burcu  7 Mart Günlük Burçlar

Bugün kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz. Çok çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen ahlaki konulara geleneksel değer yargısıyla yaklaşarak, sizi tanıyan bir çok kişiye olumlu örnek oluyor ve çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.

Balık Burcu  7 Mart Burç Yorumları

Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu.Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. İstemediğiniz değişimler ortaya çıkabilir. Yakınacağınız konuların ortaya çıkmaması için bazı önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.