Kova Burcu 2021 Yaz Yorumu

4.574
Kova Burcu 2021 Yaz Yorumu

2 Temmuz 2021 tarihinde Mars Uranüs kare açı oluşturacak. Evinizin içerisinde yapmanız gereken tamir veya tadilata zaman ayırmak isteyeceksiniz. Dalgınlığınızdan kaynaklı ev içerisinde küçük çaplı kazalar gerçekleşebilir, dikkatli olun.

22 Eylül 2021 tarihinde Venüs ve Uranüs karşıt açı oluşturacak. Çevrenizdeki insanlar tarafından takdir edilecek ve dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Yapacak olduğunuz işler varsa bunları çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu 2021 Yaz Aşk Yorumu

30 haziran 2021 tarihinde Mars Satürn Karşıt açı oluşturacak. Bu dönemde partnerinizi anlamakta zorluk yaşayabilirsiniz. İlişkiye bakış açınız değişecek ve bu yüzden partnerinizle fikir uyuşmazlığı yaşayacaksınız.

1 Ağustos 2021 2021 tarihinde Güneş ve Satürn karşıt açı oluşturacak. İş hayatınızdaki yorgunluk yüzünden partnerinizi

20 Ağustos 2021 tarihinde Mars ve Uranüs üçgen açı oluşturacak. Aşka bakış açınızı değiştirecek olan yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Tutkulu bir flörtleşme bu dönemde sizinle olacak.

Kova Burcu 2021 Yaz Aile ve İlişkiler Yorumu

20 Ağustos 2021 tarihinde Uranüs retro hareketine başlayacak. Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu iniş çıkış yüzünden yakın çevrenize karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sizin için önemli olan konuları arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

20 Eylül 2021 Tarihinde Merkür ve Plüton kare açı oluşturacak. Aile içerisinde fikir uyuşmazlığı yüzünden tartışmalar çıkabilir. Anne ve babanızın arasında çıkan tartışmada orta yolu bulmaya çalışacaksınız.

Kova Burcu 2021 Yaz İş ve Kariyer Yorumu

25 Haziran 2021 tarihinde neptün retro hareketine başlayacak. İş hayatınızla ilgili kafanızı karıştıran durumlara karşı yeni tedbirler almak isteyeceksiniz. Güvenmediğiniz veya tereddüt ettiğiniz anlaşmaları da sonlandırmaya kalkabilirsiniz.

16 Eylül 2021 tarihinde Venüs ve Satürn kare açı oluşturacak. Kariyeriniz için güzel bir yere gelmek istiyorsanız eğer biraz daha sabretmeniz gerekecek. İş hayatınızdaki sorumluluklar ikiye katlanabilir ve bu yüzden kendinizi bu dönemde yorgun hissedebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.