9 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları

10.151

9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları; Ay, Yengeç burcunda ilerliyor, ikili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendine ne istediğini sormalı ve artık kararlarına dayanarak ilerlemelisin. Sorunları ertelemenin iyi bir yöntem olmadığını anlayacaksın.

9 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu 9 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Aşk hayatınızda ki olumsuzluklar sadece partnerinizin hatası değil sizin de onun kadar olanlarda payınız var. Hayat bir çırpıda değiştiremeyecek kadar ciddi bir yer her istediğinizi çabucak yapamazsınız, bazen zamanın getireceklerini beklemek akıllıca sizin için akıllıca olacaktır. Çevreniz de ki insanların size bazı sözleri var bu gün hiç beklemediğiniz bir tanesini yapılacak.

Boğa Burcu 9 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları

Başarı sizin için olmazsa olmaz. Üstelik işinizle ilgili istediğiniz başarıları elde ediyorsunuz ancak iş dışında başarının bir eşiği yoktur. Bunu zorlamak mutsuzluğunuzun en önemli nedeni olabilir. Hayatı akışına bırakıp tadını çıkarmak belki de başarıdaki en önemli unsur. Ayrıca aşka dair olan cesaretinizi kaybettiniz ancak yakın zamanda bunu geri kazanabileceğinize emin olabilirsiniz.

İkizler Burcu 9 Temmuz Günlük Burçlar

Aşk hayatınızda bazı durumlar sizi zorluyor, bu durumu aile yaşantınıza da yansıtıyorsunuz çevrenizdekiler bu durumdan rahatsız oluyor. Bu aralar yakın çevrenize yani katılan birinin tavırları dikkatinizi çekecek ve onu yakından tanımak isteyeceksiniz. Satışınız yapmayı düşündüğünüz bir malınızı elinizden uygun bir fiyata çıkaracaksınız. Bir iş fırsatını uzun ısrarlar sonucu kabul etmeniz gibi bir durum söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu 9 Temmuz Burç Yorumları

İletişim sorunlarınızın olması sizi bazen yoruyor ancak bu sorun tek taraflı değil ve onun da en az sizin kadar olanlarda payı var. İşinizle ilgili bazı istemediğiniz durumlar olabilir her zaman istediğiniz sonuçlar elde edemeyebilirsiniz. Çevrenizde olan bazı olaylara dahil olmak istemeseniz de genel olarak sizi de ilgilendirdiği için dahil oluyorsunuz. Yaptığınız yatırmlarda kazançlı çıkıyorsunuz bu sizi motive ediyor.

Aslan Burcu 9 Temmuz Günlük Burç Yorumları

İş hayatınızda yeni ortaklıklar kurmanın arefesindesiniz. Bu doğrultuda yapacağınız tek şey ise ortalık kuracağınız kişiyi iyi arştırıp, onunla yola çıkmak. Ailenizin üzerinizdeki kara bulutlar dağılmaya başladı. Ailenize yeni katılacak bir birey ile mutluluğunuz daha da artacaktır:

Başak Burcu 9 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları

Bu hafta geçmişte yaşadığınız bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak bu defa artık tecrübelisiniz eskisi kadar yıpranmayacaksınız.Bugün sizin için çok zor bir gün de olabir ama siz motivasyonunuz ile bunun altından kalkacak olumsuzluğu olumlu duruma çevireceksiniz. İş yaşamınızda ise aranıza yeni katılanlara dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu 9 Temmuz Günlük Burçlar

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. İşlerinizin sağlam olması için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Akrep Burcu 9 Temmuz Burç Yorumları

Özel hayatınızda yaşayacağınız beklenmedik gelişmeler hayatınızı tümüyle etkileyebilir. Partnerinizle yaşayacağınız sorunlar sizi ruhsal açıdan da sarsabilir. Burada ateşi körüklemek yerine yapıcı bir tavır sergilemek hem ilişkiniz hem de gündelik hayatınız için iyi olacaktır.

Yay Burcu 9 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

Oğlak Burcu 9 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve korunma konularında stresli durumlar karşınıza çıkabilir. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde dikkatinizi kaybetmemeye özen gösterin.

Kova Burcu 9 Temmuz Günlük Burçlar

Bir süredir moralinizi bozan ve motivasyonunuzu düşüren konulardan artık uzaklaşmalısınız. Bu durum İşinizde de sizi bir hayli zora sokuyor. Bunun için çaba göstermeniz ve emek harcamanız gerekiyor. Eğer gerçekten emek harcayabilirseniz üstesinden geleceksinizdir.

Balık Burcu 9 Temmuz Burç Yorumları

Maddi konularda karlı ortaklıklar ve işe imza atacağınız bir süreçtesiniz. Bu dönemde önünüze çıkan fırsatları lehinize çevirmenin yollarını aramaktan vazgeçmeyin. Maddi konularda yaşadığınız başarının aksine ailenizle aranızdaki sorunlar giderek büyüyor. Artık sorunlara karşı sizin adım atma zamanınız geldi de geçiyor bile.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.