Terazi Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

5.472

Terazi Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu; bu ay burcunuzu neler bekliyor? Bu ay dolunay ve yeniay terazi burcunu nasıl etkileyecek? Aşk, aile, para, ilişkiler alanlarında terazi burcu ağustos 2021 yorumu…

Terazi Burcu Ağustos 2021 Aylık Burç Yorumu

16 Ağustos 2021 tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak. ikili ilişkilerde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz oldukça iyi olacak. İmaj değişikliği yapabilir ve bunun için bir miktar para harcayabilirsiniz.

30 Ağustos 2021 tarihinde Merkür Terazi burcuna geçiş yapacak. dış görünüşünüz de değiştirmek istediğiniz konular var ise bunlara odaklanın. Hayatınız ile ilgili önemli kararları yeniden değerlendirmek bu süre zarfında en iyisi olacaktır.

Yeni Ay ve Dolunay Terazi Burcunu Nasıl Etkileyecek

8 Ağustos 2021 tarihinde Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeni insanlar tanıyacak ve bu insanlarla ilişkilerinizi ilerleteceksiniz. Grup içerisine girerek farklı projeler gerçekleştirebilirsiniz.

22 Ağustos 2021 tarihinde Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı konular ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızdaki sorunlar rahatlıkla halldeceksiniz. Bu sayede daha mutlu olacaksınız. Çocuklarınıza ayırmadığınız zaman varsa buralarda da düzeltmeler yapacaksınız.

Terazi Burcu Ağustos 2021 Aşk Yorumu

20 Ağustos 2021 tarihinde Mars ve Uranüs üçgen açı oluşturacak. Kendi içinizde çözemediğiniz sorunları bu ay içerisinde hallediyorsunuz. Bu sayede ilişkinizdeki problemleri de rahatlıkla çözeceksiniz. İlişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmeye bilirsiniz. Fakat farklı insanlarla zaman geçirmek ve flörtleşmekten geri kalmayacaksınız. Geçmişte yaşanmış olan bir ilişkinin kalıntılarını tekrar hissedebilirsiniz. Geride bıraktığınız insanları tekrar hayatınıza sokmamaya çalışın.

Terazi Burcu Ağustos 2021 Aile ve İlişkiler

1 Ağustos 2021 tarihinde Güneş ve Satürn karşıt açı oluşturacak. Arkadaşınızla fikir uyuşmazlığı yüzünden tartışabilirsiniz. Kendinizi net bir şekilde ifade etmekte güçlük yaşayacaksınız.

11 Ağustos 2021 tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Aile içerisinde veya yakın arkadaşlarınızın içerisinde arkanızdan konuşan bir kişi ile ilişkinizi kesmek isteyebilirsiniz. Size iyi gelmeyen insanları hayatınızdan uzaklaştırmak önceliğiniz olacak.

Terazi Burcu Ağustos 2021 Para ve Kariyer

20 Ağustos 2021 tarihinde Uranüs retro hareketine başlayacak. Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Borçlarınızla alakalı durumlar sizi tedirgin edebilir ve ödemelerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Yatırım yaptığınız konuları yeniden değerlendirmeli ve ters düşen yerlerde kendinizi geri çekmelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili alacak olduğunuz kararlar bu dönemde önemli olacak bu yüzden alelacele bir karar almamaya dikkat edin.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.