İkizler Burcu Eylül 2021 Aylık Burç Yorumu

İkizler Burcu Eylül 2021 Aylık Burç Yorumu; bu ay burcunuzu neler bekliyor? Bu ay dolunay ve yeniay koç burcunu nasıl etkileyecek? Aşk, aile, para, ilişkiler alanlarında koç burcu ağustos 2021 yorumu…

İkizler Burcu Eylül 2021 Aylık Burç Yorumu

22 Eylül 2021 tarihinde Venüs ve Uranüs karşıt açı yapacak. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız varsa bu kişilerin arkanızdan konuştuğunu duyacaksınız. İş hayatınız ile ilgili alacak olduğunuz kararları üstlerinizi de bildirmeniz önemli olacak. Kendi düşüncelerinizi hayata geçirmek için yakın çevrenizden de destek görmek isteyeceksiniz.

Yeni Ay ve Dolunay İkizler Burcunu Nasıl Etkileyecek

7 Eylül 2021 tarihinde Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Alım – satım işleriniz varsa buralarda hızlanlamalar olacak. Miras ile ilgili konularda da hızlanmalar olabilir. Yeni bir eve taşınmak isteyebilir veya evinizin içerisinde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz.

21 Eylül 2021 tarihinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş hayatınız ile ilgili yaşayacak olduğunuz olumsuz durumlar söz konusu olabilir. Söylentilere aldırış etmemeli kendi düşüncelerinize odaklanmalısınız.

İkizler Burcu Eylül 2021 Aşk Yorumu

15 Eylül 2021 tarihinde Mars Terazi burcuna geçiş yapacak. Aşk hayatınız giderek hareketlenmeye başlıyor. Sevgiliniz veya eşinizle birlikte daha çok zaman geçirecek ve birbirinize karşı özverili olacaksınız. İlişkiniz yok ise yeni bir ilişkiye başlamak için doğru bir zaman olmayabilir.

27 Eylül 2021 tarihinde Merkür Terazi burcunda retro hareketine başlayacak. Eski sevgiliniz ile aranızda tekrar bir iletişim haline girebilirsiniz.

İkizler Burcu Eylül 2021 Aile ve İlişkiler

20 Eylül 2021 tarihinde Merkür ve Plüton kare açı oluşturacak. Yakın çevrenizden iş hayatınızda yaşamış olduğunuz belirsizliklerden dolayı destek almak isteyeceksiniz. Sizi kim daha iyi anlıyorsa o kişilerle zaman geçirmek iyi gelecektir. Ailenizle birlikte planlayacak olduğunuz yeni bir tatil olabilir. Anne veya babanıza maddi anlamda destek olmak sırtınızdaki yüklerden kurtulmanıza yardımcı olacak.

İkizler Burcu Eylül 2021 Para ve Kariyer

10 Eylül 2021 tarihinde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak. İşyerinizde ki konfor aratacak ve çalışma arkadaşlarınızla iletişiminizi iyi tutacaksınız. Birlikte projeler yürütebilir ve fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

16 Eylül 2021 tarihinde Venüs ve Satürn kare açı yapacak. Patronlarınız varsa fikir uyuşmazlığından dolayı bazı anlaşmazlıklar gündemde olabilir. Alacak olduğunuz paralarda kısa süreli gecikmeler söz konusu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.