Boğa Burcu 2021 Sonbahar Yorumu

6.616
Boğa Burcu 2021 Sonbahar Yorumu

20 Ekim 2021 tarihinde Koç Burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu dönem içerisinde biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşamış olduğunuz olayların farkındalığını yeni anlayacaksınız ve kendinizi bu doğrultuda geliştirmeye çalışacaksınız. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir.

11 Ekim 2021 tarihinde Satürn düzeliyor. Karşınıza çıkan sorunlara karşılık biraz daha sabırlı ve olgun yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Zaman içerisinde aksilikleri teker teker aşabildiğinizin farkına varacaksınız.

Boğa Burcu 2021 Sonbahar Aşk Yorumu

6 Ekim 2021 tarihinde Terazi Burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Partnerinizle birlikte yeni bir iş kurma hevesine girebilirsiniz. Birlikte daha çok zaman geçirecek ve tamamlamanız gerektiğine inandığınız konulara odaklanacaksınız. Bu dönem içerisinde çok çalışmaktan birbirinize zaman ayıramayabilirsiniz.

4 Kasım 2021 tarihinde Akrep Burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Sorunlu giden bir birlikteliğiniz var ise beklenmedik ayrılıklar ve barışmalar gündemde olabilir. Partnerinizle alakalı ciddi bir durumun farkına yeni varabilirsiniz. Bu da sizin ilişkiniz hakkında başka bir yol çizmenize sebep olabilir.

Boğa Burcu 2021 Sonbahar Aile ve İlişkiler Yorumu

19 Aralık 2021 tarihinde İkizler Burcunda Dolunay gerçekleşecek. Ailenizden para ile alakalı olumlu destekler görebileceksiniz. Hayatınıza ilişkin alacak olduğunuz kararların arkasında duracaklar ve sizi her anlamda desteklediklerini gösterecekler.

9 Kasım 2021 tarihinde Mars Satürn’le kare açı yapacak. Ortaklaşa iş yaptığınız kişiler var ise bu kişilerle aranızda ufak çaplı sorunlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi en baştan aktarmalı, karşı tarafında ne düşündüğünü önemsemelisiniz. İkili ilişkilerde daha sakin bir iletişim şekli kurmayı tercih etmelisiniz.

Boğa Burcu 2021 Sonbahar İş ve Kariyer Yorumu

27 Eylül 2021 tarihinde Merkür Terazide geri gidiyor. İşiniz ile ilgili zaman zaman gecikmeler ve aksaklıklar gündemde olabilir. Tamamlanması gereken bir proje yarım kalabilir ve bu da sizi maddi anlamda olumsuz bir yere çekebilir. Yapacak olduğunuz işlere daha özverili bir şekilde yaklaşmaya çalışmalısınız.

16 Aralık 2021 tarihinde Satürn ve Uranüs kare açı oluşturacak. Kariyeriniz ve iş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yapacak olduğunuz işleri düşünecek ve farklı fikirler geliştirmeye çalışacaksınız. Çalışanlarınızla aranızı iyi tutmaya çalışmak önceliğiniz olabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.