Balık Burcu Ekim 2021 Yorumu

4.481
Balık Burcu Ekim 2021 Yorumu

7 Ekim 2021 tarihinde Venüs Yay burcuna geçiş yapacak. İş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili kuracak olduğunuz bağlantılar sayesinde maddi anlamda rahatlama yaşayabilirsiniz.

11 Ekim 2021 tarihinde Satürn düzeliyor. Bilinçaltınızda yer alan korkular bu dönemde açığa çıkabilir. Daha öncesinden takılı kaldığınız kalıpları fark edebilir ve bunları düzeltmek için içsel bir sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni Ay ve Dolunay Balık Burcunu Nasıl Etkileyecek

6 Ekim 2021 tarihinde Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Maddi konularda zorluklar yaşayabilirsiniz. Parayla ilgili alacak olduğunuz kararlar varsa eğer bu kararlarda aceleci davranmamalısınız. Haksızlığa uğradığınızı hissettiğiniz bir konu hakkında kendinizi savunmaya geçebilirsiniz.

20 Ekim 2021 tarihinde Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. İşten ayrılma gibi bir düşünce içerisine girebilirsiniz. Ödemelerde sorunlarla karşılaşabilir bu yüzden aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu Ekim 2021 Aşk Yorumu

18 Ekim 2021 tarihinde Jüpiter düzeliyor. Aşk hayatınıza dair korkularınız ve bağlılıklarınız varsa eğer bunları aşmaya çalışabilirsiniz. Sizi kısıtlayan durumları fark edecek ve kısıtlamalardan uzak durmaya çalışacaksınız. Partnerinizle aranızda problemlere neden olan konular sizi yorabilir. Güvensizlik hissettiğiniz durumlar varsa da bunları da düzeltmeye çalışacaksınız. ilişkisi olmayanlar ise bu ay içerisinde eski sevgililerinizle olan iletişiminiz tekrar kuvvetlenebilir.

Balık Burcu Ekim 2021 Aile ve İlişkiler

6 Ekim 2021 tarihinde Plüton düzeliyor. Yakın arkadaşınızın hayatında görmüş olduğunuz sorunları onu incitmek istemeden aktarmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizin arkasında duracak ve çevrenize kendinizi rahat ifade edebileceksiniz.

20 Ekim 2021 tarihinde Mars Plüton’la kare açı oluşturacak. Sosyal hayatınız aktifleşecek. Arkadaş çevrenize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Kendinize yakın gördüğünüz bir kişiye sizin için önemli olan bir sırrınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu Ekim 2021 Para ve Kariyer

2 Ekim 2021 tarihinde Merkür ile Jüpiter üçgen açı oluşturacak. Ödenmesi gereken ve unutulan borçlar bu süre zarfında karşınıza çıkabilir.

15 Ekim 2021 tarihinde Merkür Kiron’la karşıt açı oluşturacak. Parayla ilgili problemleri halletmek için çözüm yolları bulmak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe girebilir ve kendinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2021 tarihinde Güneş Mars’la birleşiyor. Kariyerinizi olumlu şekilde etkileyecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cesaretli olacak, yeni projelerin peşinden koşacaksınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.