Boğa Burcu Kasım 2021 Burç Yorumu

2.460
Boğa Burcu Kasım 2021 Burç Yorumu

5 Kasım 2021 tarihinde Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak. Eğitiminiz için çıkacak olduğunuz bir seyahat söz konusu ise buralarda yeni çevre edinmeye çalışacaksınız. Yurtdışına gitme gibi bir planınız varsa gerçekleştirecek ve çevrenizden bununla ilgili destek göreceksiniz.

27 Kasım 2021 tarihinde Güneş ve Merkür birleşecek. Psikoloji ve ruhsal konularla ilgili durumlara merak salabilirsiniz. Hayatınızda çözemediğiniz sorunların ana nedenlerini inerek farklı bakış açıları sergileyebilirsiniz. Araştıracak okuyacak ve kendinizi geliştirmeye devam edeceksiniz.

Yeni Ay ve Dolunay Boğa Burcunu Nasıl Etkileyecek

4 Kasım 2021 tarihinde Akrep burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Beklenmedik bir ayrılık söz konusu olabilir. Ortaklaşa yürütülen bir işe kendiniz devam etmek isteyebilirsiniz. Sorunlu giden bir ilişkiniz varsa bunun üzerine de derin düşünceler içerisine girebilirsiniz. Kendi içinizde çözmeniz gereken durumlarla karşılaşacaksınız.

19 Kasım 2021 tarihinde Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş hayatınızdaki sorumlulukları düşünecek ve buralarda yapmanız gereken yeniliklerin farkına varacaksınız. Artan sorumluluklar yüzünden kendinizi gerilmiş hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaşanan problemler de zaman zaman ruhsal gerginliğe neden olabilir.

Boğa Burcu Kasım 2021 Aşk Yorumu

6 Kasım 2021 tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiş yapacak. Partnerinizle ilişkiden beklentilerinizi konuşmak isteyebilirsiniz. Hayata bakış açınızın aynı olup olmadığını sorgulayabilir ve yeni bir ilişki anlayışını benimsediğinizi göstermek isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2021 tarihinde Venüs ve Mars sekstil açı yapacak. Aşk hayatınızda yenilikler karşınıza çıkabilir. Partnerinizi daha detaylı bir şekilde dinleyecek ve onun sorunlarına çözüm bulacaksınız. İşiniz veya eğitiminiz için farklı bir şehre taşınma planı gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda da iş hayatınızda da yeniliklerin sizinle olması söz konusu olabilir.

Boğa Burcu Kasım 2021 Aile ve İlişkiler

9 Kasım 2021 tarihinde Mars ve Satürn Kare açı yapacak. Beraber çalıştığınız insanlarla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkabilir. Sorunlara daha kalıcı çözümler bulmak için bakış açınızı değiştirmeniz gereken noktalarla karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2021 tarihinde Mars ve Uranüs karşıt açı yapacak. İkili ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle aile içerisinde konuşulacak olan problemli bir konu yüzünden öfke patlamaları yaşanabilir ve kırıcı sözler söylenebilir.

Boğa Burcu Kasım 2021 Para ve Kariyer

24 Kasım 2021 tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Ortaklaşa kullanılan bir para ile alakalı düzen değişikliği yapmak zorunda kalabilirsiniz. Daha öncesinden yapılan harcamaları gözününde bulundurarak yeni bir gelir gider dengesi oluşturmanız gerekebilir. İşinize ve kariyerinizi vermiş olduğunuz özeni sorgulayabilir, ekstra çaba sarf etmeniz gereken noktalarında farkına varabilirsiniz. Yeni bir iş görüşmesi ile ilgili durumlar ön plana çıkacak. Birlikte çalışılan projelere de daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.