Terazi Burcu Ocak 2022 Burç Yorumu

5.304
Terazi Burcu Ocak 2022 Burç Yorumu

14 Ocak 2022 tarihinde Merkür, Kova’da geri gidiyor. İkili ilişkilerde iletişiminize dikkat etmeniz gereken bir döneme adım atıyorsunuz. Düşünmeden konuşabilir, karşı tarafın kalbini kırabilirsiniz. Fevri hareketleriniz ilerleyen zamanlarda size olumsuzluk olarak geri dönebilir.

23 Ocak 2022 tarihinde Venüs, Uranüs’le üçgen açı oluşturacak. Evinizin içerisinde veya ailenizle birlikte yapacak olduğunuz yeni düzenlemeler bu dönem içerisinde size biraz zor gelebilir. Sorumluluklarınızın hepsini bir anda halletmektense zamana bırakmayı tercih etmelisiniz

Yeni Ay ve Dolunay Terazi Burcunu Nasıl Etkileyecek

2 Ocak 2022 tarihinde Oğlak Burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Ailenizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Evin içerisinde yaptırmak istediğiniz tadilat var ise bunlarla uğraşacaksınız. Uzun zamandan beri görmediğiniz bir arkadaşınızla hasret giderebilirsiniz.

18 Ocak 2022 Yengeç Burcunda Dolunay gerçekleşecek. İşinizle alakalı konulara daha çok yoğunlaşacak ve kendinizi ön plana çıkaracak olan projeler içerisinde yer almaya çalışacaksınız. Yeni görevler ve sorumluluklar istemeseniz de bunları üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi durumunuz da güçlenmeler söz konusu olabilir, kariyerinizde terfi alabilirsiniz.

Terazi Burcu Ocak 2022 Aşk Yorumu

2 Ocak 2022 tarihinde Merkür, Kova burcuna geçiş yapacak. Çocuklarla ilgili konular, eğlence hayatınız ve aşk hayatınız ön plana çıkacak. Okumaya ve yazmaya olan merakınız artabilir, keyif alacağınız alanlarda araştırmalar yapabilirsiniz.

12 Ocak 2022 tarihinde Merkür, Uranüs’le kare açı oluşturacak. Eski sevgilinizle beklenmedik bir denk gelme söz konusu olabilir. Aşk hayatınız hareketlenecek ve ilişkide kendinizi daha heyecanlı hissedeceksiniz. Partnerinizle birlikte farklı etkinlikler düzenlemek isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Ocak 2022 Aile ve İlişkiler

24 Ocak 2022 tarihinde Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Ailenizle ilgili konular ön plana çıkacak, onların halledemediği durumların üzerine düşünecek, bunları siz çözüme kavuşturmaya çalışacaksınız. Anne ve babanızın işinde yaşadığı olumsuz durumlar sizinde maddiyatınızı etkileyebilir.

26 Ocak 2022 tarihinde Merkür, Oğlak’ta geri gidiyor. Akraba içerisinde aile içi meselerinize karışan bir kişiyle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Anne veya babanızla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu Ocak 2022 Para ve Kariyer

18 Ocak 2022 tarihinde Uranüs düzeliyor. Ortaklaşa yapılan harcamalar varsa bunlara biraz daha dikkat etmeye çalışmalısınız. Birlikte iş kurduğunuz insanlara özen göstermeli, herkese hemen güvenmemelisiniz. İş yerinizde beklenmedik krizlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkaracak olan projelerde yer almak size iyi gelecek ve çalışma hevesinizi giderek artıracaktır. Mevcut paranızı daha iyi değerlendirebilmek için farklı yatırım yolları deneyeceksiniz.

29 Ocak 2022 tarihinde Venüs, Oğlak’ta düzeliyor. İş yerinizde çıkan sorunlardan dolayı evinizin içerisinde yeni bir çalışma düzeni inşa etmek isteyebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.