Yengeç Burcu Mart 2022 Burç Yorumu

Yengeç Burcu Mart 2022 Burç Yorumu

10 Mart 2022 tarihinde Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. Öğrenmeye açık olacak, yapılması gereken ödemleriniz varsa buralara farklı çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız. Çevrenizle aranızda parayla ilgili tartışmalar ortaya çıkabilir.

3 Mart 2022 tarihinde Mars, Plüton ve Jüpiter Oğlak burcunda kavuşacak. Geleceğinizle ilgili yapacak olduğunuz planlamalar sayesinde kendinizi daha güvende hissetmeye başlayacaksınız. Kendi içinizde almış olduğunuz kararlar başkaları tarafından onaylanmaya başlayacak.

Yeni Ay ve Dolunay Yengeç Burcunu Nasıl Etkileyecek

2 Mart 2022 tarihinde Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Yurtdışı ile konlar öne çıkmaya başlayabilir. Bu dönem içerisinde şehir dışına veya yurt dışına çıkma planı yapma planı gerçekleştirebilirsiniz. İş veya eğitim başvurlarınız varsa bunlarla ilgili sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Mart Mart 2022 tarihinde Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Okumak, araştırmak ve yazmakla ilgili alanlarda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Yakın akrabalarla ve kardeşlerinizle ilişkiniz giderek derinleşmeye başlayabilir.

Yengeç Burcu Mart 2022 Aşk Yorumu

18 Mart 2022 tarihinde Neptün, Kuzey ay düğümü ile sekstil açı yapacak. İlişkinizde var olan sorunlar yüzünden hayata karşı olan bakış açınız değişmeye başlayacak. Kendinizi ait hissetmek için partnerinizle birlikte daha derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

5 Mart 2022 tarihinde Güneş ve Jüpiter, Balık burcunda kavuşacak. İlişkisi olmayanlar bu dönemde sizi heyecanlandıracak olan bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Yeni bir döneme başlamak sizi mutlu edecek.

Yengeç Burcu Mart 2022 Aile ve İlişkiler

6 Mart 2022 tarihinde Venüs Kova burcuna geçiş yapacak. Yakın ilişkiler ve maddi konular yüzünden sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanların maddi anlamda desteğe ihtiyaç olduğunu düşünecek, bu yönde yenilikler değiştireceksiniz.

6 Mart 2022 tarihinde Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Ailenizle birlikte yapmış olduğunuz işler hakkında zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu Mart 2022 Para ve Kariyer

27 Mart 2022 tarihinde Merkür  Koç burcuna geçiş yapacak. İş yerinizle ilgili yapacak olduğunuz durumları derinlemesine düşünmek isteyeceksiniz. Yöneticilerinizle birlikte kararlar alacak, işinizi geliştirmeye çalışmaya başlayacaksınız. Yeni bir eğitimle başlama düşüncesi içerisine girebilirsiniz.

2 Mart 2022 tarihinde Merkür ve Satürn Kova burcunda kavuşum yapacak. Kariyerinizde ortaya çıkan sorunların iletişim yüzünden olduğunu fark edebilirsiniz. Bu yüzden iş yaptığınız insanlarla daha dikkatli konuşmaya çalışacaksınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.